Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Vaarallinen matka


Elämä on vaarallinen matka.... ja sit sitä kuolee.

No olipas syvällistä! Onks sulla se aika kuusta vai mikä sut sai noin vakavia pohtimaan?
Sinä. Te kaikki mun rakkaat karvakkaat. Rakkimus, Piskimus ja sinä. Sekä muutama muu karvakorva.
No mitä mää nyt oon tehny?! En mittää! Ihan nätisti leikin tässä olkkarin matolla. Ikean rottaa tapan, mittään pahhaa en tee.
No justiinsa äsken, jos satut muistamaan, oli melkein kymmenen minuutin episodi kun sä ravasit hulluna ympäri kämppää ja törmäilit seiniin ja raavit kuonoas verille ja mun sydän pysähtys kun mä luulin että sä kuolet. Satutko muistamaan?
Jaa se. Siit on ainaski kaks minuuttia jo. Mitä sää semmosia? Sitä paitti se oli vaan tän rotan ompelulanka joka oli mun hampaan ympärillä ja sit se loppu lirtti roikku kurkussa. Tuntus ihan helkkarin inhalla, pakkohan mun oli sitä yrittää ottaa pois. Pikkujuttu.
No kuule just sillä hetkellä kun väkipakolla sut pysäytin ja yritin tunkea sormiani sun suuhus kun luulin että kuolet tai jotain, sillä hetkellä ei ihan pikkujutulta tuntunu!
Sä miätit liikaa. Yks rotan suolistuslanka sinne tänne, nythän kaikki on hyvin. Eiks kaikilla oo kaikki hyvin?
Miten sen nyt ottaa. Piskimus rikkinäinen ressukka ei päässyt elämässään alkua paljoa pidemmälle ja Rakkimuskin hajosi paljon ennen kuin oli ajateltu. Sinäkin vietit vuosikkaana monen monituista hetkeä montun reunalla taiteillen. Ja justiinsa tällä hetkellä MiniRaha aiheuttaa huolia jo valmiiksi huolissaan oleville. Huoh...
Pöh! Mä olen nähny sen MiniRahan ja se vaikutti melkkest ku olis peiliin kattonu. Komia tyyppi siitä on tulossa. Ei tieteskään ihan niin komia kun mää, mutta melkkest😉 Sen verta energinen ja sisukas olento ja sitä paitti sillä näytti olevan todella hyvä tasapaino. Ni et älä huali.
Hyvä tasapaino?
Niih, kato ku on hyvä tasapaino ja kova pää, ni ei siitä montun reunalta alas horjahda vaikka siinä hetken keikkuiskin. Sitäpaitti, kyl sää tiiät, et monta kertaa se meikäläisenkin oksentelu ja ripulointi näytti sun miälestäs paljo pahemmalta ku mitä se sit olikaa. 
Totta turiset. Ihmeellisiä voimanpesiä te sakumaanikot sitten loppujen lopuksi kuitenkin olette.
Nii-ih! Miäti vaikka mua. Mä oon aikases mahtava. Ja komee. Ja TERVE!
Samaa mieltä olen. Olet mahtava. Ja komea. Ja terve. Ainakin fyysisesti, psyykkinen puoli on vielä arvioinnissa
Häh?!
Tiedätkös mikä on sun paras puolesi?
Etupuoli?
Ominaisuutta tarkoitin.
Hmmm.... vaikee sanoo. Komea runko, uljas pään muoto, itsevarmuus, hyvät vietit, toimivat hermot. Juoksen lujaa, hyppään hyvin, osaan kusasta käskystä. Tosi vaikeeta valita, mulla on niin paljon hyviä ominaisuuksia. Olisko rauhallisuus?
Ei ihan 😂
No mikä?
Vaatimattomuus

1 kommentti: