Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pelastaja

Alaovi kävi. Joku kävelee raput ylös... pyssää meitin oven taa ja rapistelee avaimii. Joo, naapuri. Ei tullu meille, meni viereisestä ovesta.

Taas käy alaovi. Varmaan taas naapuri. Avaimet kilisee. Juma, meitin ovee avataan! Kuka siält tulee, ei ol muidu, ei ol rinsessa, ei ol... Heeei, se on Hoka ❤️❤️
Sää tulit ja pelastat mut, kaikki muut on mut hylänny. Mää rakastan sua!
No ni, ota, ota ny ne kassit, ruuat ja hemut, älä unohra hemukassii. Sit mennää, tuu jo, mää haistoin jo et sun autos on tual tiän vieres, paa nyt laittain töppöst toisen etteen!

Ni et hyvin mun kuulkaa kävi. Hoka tuli ja pelasti mut ja viäläpä ennen ko tuli aika syörä iltaruaka. Parrautta 😘

Tää on kuulkaa tosi kiva tää Hokan kämppä. Tääl on vessan oven allaki iha vaan meit koirii varten semmone piäni rako et siit voi vahtii et se vessassa oleva henkilö ei pääse mistään salaovest karkuu. Mää vahdin ja nuuhkutan siinä joka kerta ko Hoka käy pissil. Mää kuljen sen perässä joka askeleella, se on mun kiitollisuuren osotus siittä et Hoka ainoona ei hylänny mua. Nyt mää en hylkää sitä ikinä!


Autsh!
Tääl ei kyl saa koirat mennä soffal, se tääl on ikävää. Mut ei se haittaa, mää olen nii onnelline ko mä saan seurata iha lähietäisyydelt ja ihan koko ajan et mitä toi Hoka oikee tekee.
Se harrastaa tollast tikutusta ko muiduki aina joskus. Muidu ei anna mun kokeilla niit, mut Hoka antaa haistella niit tikui. Muute ihan kivat tikut, mut jos menee varottamatta liika liki, ni ne uppoo tonne kuanoreikään aika ilkiäste. Hoka sanos et oma vikas. En ymmärtäny moista kommenttia. Koitin uurestas.
SOFFALLA!!!
Jotenki must tuntuu et toi Hoka on pehmentyny hiukka. Vai onkoha se vanhentunu? Oli syy mikä tahansa ni ainaski se on höllänny tualt periaatepualelt. Mää menin, niinko tääl kuuluu mennä, nukkumaan tonne lattial matton päälle. Ja sit yks kaks Hoka rupes riahumaan soffalla, se nappas koiraviltin ja heitti sen soffalle. Mää kattosin pää kallellas sitä ja koitin muistella et oliks muidu ikinä puhunu mittään riahumiskohtauksist ja miättisin et onkoha tää vaarallist. Mut ei tullu miäleen et olis semmosist ikinä ollu mittään juttuu. Joten kait tää sit on iha vaaratont?
Sit Hoka lakkas riahumast. Koiraviltti oli hianosti soffan pääryssä ja Hokan oma tyyny ja tikutusvehkeet oli siin viäressä.


Pylly vasten pyllyä
Siin me sit istuttii monta iltaa viärekkäin. Soffalla. Hoka tikutti ja mää lepäsin viltin päällä ja lepuutin päätäni Hokan sylissä. Oikein oli semmonen ❤️rakkautta❤️ ilmassa olo. Ja siin soffalla mää sit nukkusin öisinki.


Ikinä ei tartte mittään tehrä yksin ko on saksanpaimennin talosa ;)
Kyl elämä Hokan kans vaan oli nii ihanaa. Rapsutuksii, hemui, päikkäreit, hemui, lenkkei, hemui, kainalokkain oloo, hemui....
Käytiin me kaupunkisaki. Ostettiin lissää tikutusjutui.
Vaan sit tais Hoka kyllästyy. Tai mikä sil sit mahtoka tulla. Mittään ihmeellist ei tapahtunu mut se kyllästys tais kyl tapahtuu sammaan aikaan ko mää tajusin et ne Hokan antamat kananmunat rupes kehittään vähä kaasuu tual mahavärkis. Ja ilmoi ei saa pirätellä, on muidu sanonu! Mää kyl parhaani yritin Hokalle osottaa kiintymystäni. Hetkekskää en jättäny sitä yksin, menin peräsä jopa keittiöön siksi aikaa ko hää tiskas. Mää uskollisest seisoin pualen askeleen mitan verran siinä takana ja huolehtisin turvallisuurest.
Mut niin siin kävi et hypättiin autoo ja Hoka vei mut takas kottii. Ens mää aattelin et jee, ihanaa, takas kotio!

Vaan ei tääl oo kettää.
Tänne se Hoka jätti mut.
Tyhjään kämppään....

Ei mee nyt hyvin meikäläisellä.

Kuvat (c) Hogatha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti