Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (3) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (14) Hallinta (2) Hallissa (7) HaneRitola (66) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (60) HuonoOhjaaja (14) Idiotismia (20) IHME (11) Ii (2) Ilmaisu (9) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (16) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (2) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (6) Leiri (6) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (3) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (2) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (6) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (28) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (23) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (2) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (5) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (65) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (1) Treeni (124) Treenisuunnitelma (9) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (96) TÄHTIHETKIÄ (18) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (4) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (22) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Mut on hylätty?

Kevät ja melkkeest jo kärpäsetki. 
Kyllä huomaa jotta lisääntyny valo saa asiat muuttumaan. 

Jottain tapahtu tosa loppuvuodesta ja toi muidu rupes jättämään meidän kotitreenit väliin. Kyl se tota kakaraa vei välill treeneihi, mut ei ne ennää hinkannu juttui keittiössä. Meikäläisen kotitreenit loppus ko seinään. Ei sillä että niitä olis niin kauheen usein ollutkaan, mutta loppus sit sekin vähä. Ja varsinkin tosa vuodenvaihteen jälkeen ollaan Jörön kanssa tehty vähemmän pitkiä lenkkejä. Itte asiassa ollaan tässä parin kolmen viime kuukauden aikana tehty aikases paljon kävelylenkkei kolmistaan eli Jörö, toi ärsyttävä kakara ja meikäläinen. Ei oo muiduu paljon lenkeillä näkyny. Ja sit loppus Jörön lenkit!

Kattokaas ku muidu käski Jörön pakata kamansa (monta viikkoo se urputti et onks kaikki pesty ja et varmaan pakkaa kaikki eikä jätä mittään kottiin). Eli Jörö siis pakkas kamansa ja häipys. Ei oo näkyny. Luulen et sillon tällön soittelee muidulle. 

Sit muidu otti ja pakkas meitin ruuat ja kakaran maitohappopakteerit. Vähä mää mietin et mitäköhän nyt tapahtuu. Mut sit hypättiinki autoon ja ajettiin tonne Maskun mettään. Siäl on se mahtava Sisukkaan Loistohotelli. Ai että, mettää vaiks kuin paljo, saa juasta ja kaivaa ja ottaa nokoset puun juurel. Ruoka tuaraan nenän etteen ilman et tarttee mittään sirkustemppui suorittaa. Pääsee pitkälle lenkille puhtaassa maaseutumiljöössä. Ooh kuulkaa. Kyllä se on mahtava juttu et muidu päästää meidät välillä lomalle tonne Sisukkaan mamman hoteisiin. 
Elämätä <3

No meitin loma loppus ja palattiin kotio. Jörö on edelleen kadoksissa. Sit oltiinki vähän aikaa Hanen kanssa kahdestaan ja muidu vaan kävi pikaseen kusettamassa meittii muutaman kerran päivässä. Pikkasen saatto lihakset muuttua läskiksi ku vaan nukuttiin sohvalla ;)

Mun ruakia pakkasessa, valmiiks kassiin pakattuna.
Selvis sit sekin et miks muidu on ollu niin paljo poissa kotoo. On ollut kuulemma saattamassa Raunoa sateenkaarisillalle. Kyl mun vähä tuli sääli Raunoa. Siellä sillalla kun on se armottoman terävähampainen pieni Piskimus sitä odottamassa. Voi että sillä pennulla riitti energiaa, ei tule Raunon aika pitkäksi! 
Vähä mä veikkaan et meillä tulee sitä Raunoa ihan hervottoman ikävä.

Mutta nyt siis kun Rauno on lähteny, ni me Hanen kanssa ajateltiin että muidu ja kotireenit palaa normaaleiksi. Vaan ei. Vaikka muiduki otti ja tempasi yhdet kettiötottikset meille molemmille ja kävi Hanen kanssa isolla kirkolla reenaamassa. 

Mutta sitä iloo - eli normaalia elämää - ei kuulkaa kestäny ku pari päivää. Taas muidu otti ja pakkas kassiin ruokaa ja ne maitohappopakteerit. Ja sit se otti sen kassin ja Hanen ja häipys autolla jonnekki. Palas kotio parin tunnin päästä ja sano käyneensä Kasvin luona ja jättäneensä Hanen sinne. 
Siis miksi? 
Ja mikä ihmeen Kasvi, joku saakelin rehu vai? 
Eli onks Hane nyt mettässä jonkun joriininjuuren viereen hylättynä? 

Hemut, panta, valjaat ja hihna valmiiksi pakattuna.
Ja kuulkaa, juttu vaan pahenee. Vaikka en mä sitä heti tajunnu. Tehtiin meinaan illalla pitkä lenkki kahrestas muidun kans. Fleksillä. Sain ihan vapaasti tutkia kaikki ojat eikä muidu edes kiirehtiny vaan odotti rauhassa ku mää haistelin, luin viestejä ja vastailin niihin. Sit katottiin illalla yks leffa, lojuttiin yhdessä soffalla. Vaan sit rupes alkamaan se epäilyttävä osuus.... 

Muidu pakkas kassillisen omia vaatteitansa ja työvekottimensa (sen hedelmäpelin). Sen jälkeen se pakkas kassiin mun ruakiani, valjaat ja hemui. Aamulla syötiin kahdestaan rauhallinen aamiainen ja tehtiin taas fleksilenkki. Ja sit muidu otti omat kassinsa, sanos mulle hei hei ja häipys. Nyt mää tuijotan täällä yksikseni tota kassia johon mun tavarat on pakattu ja mietin että mitä ihmettä täällä tapahtuu...!?!?

1 kommentti:

  1. Surulla koetellaan mutta nämä pohdinnat nosti silti pienen hymyn. Mikä on tilanne nyt, toveri Rakkimus?

    VastaaPoista