Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Piänii vihr... eiku valkosii miähii!

Me synnymme tänne pieninä ja viattomina. Elämämme jokaisena päivänä me kehitymme ja kasvamme (kasvun, varsinkin leveyssuuntaisen, toivotaan kylläkin loppuvan järkevässä vaiheessa) ja opimme uusia asioita itsestämme ja ympäristöstämme.

Kaikki eivät ole kuin samanlaisia kuin minä. Toisilla meistä on ihossa höyheniä, toisilla karvoja - niitäkin erilaisia - sekä toisilla ei mitään. Myöskin jalkojen määrä vaihtelee. Silmien, suun, nenän ja korvien lukumäärä yleisesti ottaen lienee suhteellisen vakio (?).

Maailma myös laajenee, aina löytyy uusia alueita joilla en ole vielä käynyt. Näiltä alueilta usein löytyy monia ennen näkemättömiä juttuja.

Näköjään on myös mahdollista että noilta tutkimattomilta aavoilta alueilta joskus tulla tupsahtaa outoja juttuja ihan minun omaan kotipiiriini!

Ja painotan tässä nyt, että olen todellakin tietoinen elämän monimuotoisuudesta. Minua on jopa valistettu taivaalla näkyvissä tähdissä asustavista erilaisista olioista, kaasumaisista höttöröistä sekä vihreistä isosilmäisistä paksukaisista.

Vaan tänne minun omalle "takapihalleni" on nyt tupsahtanut tällainen valkoinen lyhyt paksukainen. Nostin kaikki selkäkarvat (häntään asti) pystyyn ja hännän taivaisiin vaan ei se ymmärtänyt väistää. Ei reagoinut tuo pallomaha mitenkään. Murisin hiukan jotta tyyppi ymmärtäisi häipyä minun kadultani huitskulan nevadaan. Edelleenkään tuo ei hievahtanutkaan. Nappasin sitä toisesta kädestä (?jokin käden tapainen uloke?) kiinni. Uloke hajosi mutta vieläkään tyyppi ei hievahtanut! Ihme olio. 
Tuossa vaiheessa Rakkimus jo kieri maassa mahaansa pidellen ja nauroi. Hävytön!
Väitti ettei se ole elävä. No Muidu sitten käski rauhoittua ja mentiin yhdessä tsekkaamaan tyyppi. 

Mä en sit tykkää olla ton lähellä. En!
"Katso tänne" ?? MIKSI? Eiks tää jo riitä?
Siis se oli LUNTA! Maassa ei ole lunta kuin nimeksi ja silti siitä on jotenkin muodostunut tuollainen valkoinen tyyppi. En tykkää. 

Ja sit käskettiin istua siinä vieressä ja poseerata. Muidu ja Muidun kamera, pöh!
Onneksi Rakkimus joutui kärsimään saman kohtelun.

No toi on vaan lunta mut en mää siit silti tykkää.
Noh, JOKO RIITTÄÄ?

Eilen (kun kamera ei ollut matkassa mukana) me sitten Rakkimuksen kanssa päätettiin että tyypin oli aika lähteä. Jos ei hyvällä ja kokonaisena, niin sitten vähemmän hyvällä ja pienemmissä osissa ;)


Tällee, kato, silmät kines. Onks ny hyvä?

Huoh, ai rentouru. No JOKO ON HYVÄ?

Helkkari, kuule Hane, osasippas sää päästää kuanostas tosi hianoo tekstii. Melkkest ko olisit sivistyny ja sillee. Ei sillä et sää kettään olsit onnistunu hämäämään, mut hiano suaritus eniveis.
Juuh, kato ko oikkee keskittyy ni kyl määki ossaa iha kunnoll ilmasta ittiäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti