Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Paineen purkua

Tämä postaus on pelkkää paineen purkua, aivojen tyhjennystä. Jos haluat lukea jotain hauskaa tai positiivista, etsi jokin toinen sivu. Täältä löytyy tällä kerralla vain ajatusvirran oksennusta.

Toivottavasti tämän postauksen ansiosta seuraavat 79 postausta ovat positiivisempia ;)


Paska.
Ripulipaska.
Hane parka.

Aina se yllättää. Jo rappukäytävän alaoven avatessaan sen voi haistaa. Ja se tulee juuri silloin kun kuvittelet että nyt on mennyt jo niin ja niin monta päivää hienosti ja elämä hymyilee ja kyllä tämä tästä. Ja SPLÄSH! Sieltä se tzattanan Mister Murphy iskee juuri tasan tarkkaan tuollaisena hetkenä. Pitää huolen että taas seuraavat pari kolme viikkoa kotiin palatessa verenpaine nousee ja hermo kiristyy. Alaovea avatessa vankinkin ateisti lähettää pyynnön yläilmoihin... älä tule huono paska, älä tule löysä paska....

Kyllähän minä tiedän. Lääkärikin siitä varoitti. Ja tiesin jo ennestäänkin että näin se menee. Asiat etenevät, suolisto paranee. Ja sitten, aina silloin tällöin, tulee pieni takapakki. Sitten taas edetään ja parannutaan. Ja sitten taas tulee takapakki, kämppä täynnä löysää ripulia.

Se on siis tuo pienempi. Eli nuorempi. Joka on itse asiassa fyysisesti isompi. Ei psyykkisesti ;)
Paino tuolla ihanaisella karvakorvalla, mun nallella, on noussut lääkärin kanssa asettamaamme tavoitepainoon ja nyt jopa sen yli. Karva kiiltää, energiaa riittää.

Ja sitten tulee taas se ripulipäivä.

Tämä touhu syö miestä. Naista. Meikäläistä.

Eräs ihana ihminen (joka on näitä asioita kyllä kokenut enemmän kuin ihmisen kuluu!) sanoi että takapakkien määrä on X. Joku päivä ne kuitenkin kuulemma loppuvat.
Jostain syystä tuo lohdutti uskomattoman paljon. Joku joka on tämän jo nähnyt pystyi toteamaan että noin se menee. Ja mikä parasta, se ei jatku näin ikuisesti.
Tähän minä luotan.

Minulla on mahtavat taustajoukot. Löytyy kumppania, mukanaeläjää, tukijaa, neuvonantajaa. Ja omaakin kokemusta ruokavalion rakentamisesta löytyy Rakkimuksen allergioiden myötä. Periaatteet on hallussa. Pienin askelin, suoliston palautuminen kestää kuukausia. Tällä hetkellä näyttää että haluttu lopputulos on saavutettavissa ja jopa suhteellisen varmasti.

Vaan tämä matka sinne on yllättävän rankka.

Ollaan me reenattukki ;)

4 kommenttia:

 1. Eihän vaan puhtaalle matolle, eihän???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kai sinä todellakaan olettanut että joku olisi muistanut sen maton pesulasta hakea ??
   Olohuoneen pestylle lattialle. Ympäriinsä. Onneksi rahissa oli viltti päällä. Ja vielä sillee aamupäivällä että ehti kunnolla kuivua kiinni lattiaan. YÄK!! Onneksi tuo nuori mies on hyvä heiluttamaan rättiä ;)

   Poista
 2. Voi paska. Alkoi ihan omassa nokassa asti haista, ku mietti olevansa ite tossa tilanteessa kaiken sen liejun keskellä. x) Ei oo antaa avuksi muuta kuin virtuaalitsemppiä ja se on aika laiha apu se. :p

  VastaaPoista
 3. Voi kurja teidän sairaudesta en tiedä mutta kakasta ripulista kyllä :( Mun eräs aiempi sairastu 7 vuotiaana haimanvajaatoimintaan ja sen jälkeen elettiin hyviä ja huonoja päiviä. Joskus töistä tultua oli kämppä eteisestä olohuoneeseen täynnä sitä ja kerran ovestakin oli menty naapurin piha kakkimaan :( Otan siis osaa ja osaan arvostaa näitä mun kakattomia ukkeleita :)Siis väärän paikan

  VastaaPoista