Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 8. joulukuuta 2015

Ylläri Pylläri Meinasinko Kualla?


Voe viätävä kuulkaa mulla oli aikases komia seikkailu tosa muutama viikko sitte. Ihan oikeesti meinasin kualla. Vitsit ko oli jännää!
Tai siis tällee jälkikätteen. Ei se kauhian hauskaa sillon ollu.


Tällee niit kipeit jalkoi leppuutettaan :D

Ensteks mul alko jalat särkee. Toi läski sanos et se johtuu siit ko mää kasvan niin nopiaan. Jottai kasvukipui. Tai sellast "pitkien putkiluiden tulehdus" juttuu. Pano-jotain. Panosteiitti. Niih, panojuttuu. PANOSTEIITTI mää sanosin. Älä sää vanhus tuu ny siihen paneen yhtään mitään, tää o mun juttuni! Huoh. No jatka ontuvaa tarinaas

No toi läski Se on "muidu" ÄLÄ HÄIRIHTE!! Sää oot epäkohtelias. Sano "muidu". Muidu. MUIDU. MUIDUMUIDUMUIDU!!! Just, osasithan sää ;) Se muidu vei mut siis tonne elukkalekuripaikkaan. Aikases mukavii mimmei oli siäl. Mä otin siäl kunnon tirsat ja sitko mä heräsin, ni muidu (huamasiks Rakki, mää sanosin taas muidu) kertos et ne olivat ottaneet meikäläisest jottain kuvii. Niis kuvis oli sit ollu sitä pano-juttuu. Mikä sit liäkään. Mut sit ne anto mul kipulääkepiikin ja kottiinki sit viäl tablettei. 

Ai vitsit ne tabletit ol hauskoi!
Niit tabui oli kauhia määrä. Semmoset ko mää bongasin sapuskan seasta, ni pistin kuule tonne huuleen jemmaan. Ja sit tipautin jonneki lattial. Hetken pääst aina kuulus iha helkkarinmoine rääkäsy ko muidu huamas ne lattialla :D Sit se juaksi mun peräs ja mää erell soffan yli ja kuivaustelineen alta ja keittiön ja eteiseen ja takas soffan yli :D :D Kyl se aina sai mut kiinni ja onnistus tyrkkäämään ne tabut mun naamariin, mut kyl oli aina hauskaa :D Ja sit mää onnistusin muutaman kerran puremaan sitä oikeen kunnolla kun sen käsi oli mun kurkusa. Kyl koiranelämä on sit hianoo! Sää oot ihan seko. Ei ruakkivaa kättä kuulu purra. No ei se ruakkinu mua vaan pakkosyätti niit tabui! Tiä mikä huumehörhö must olis tullu kuule.

Niin se melkest kualema!
Ni ne tabut siis joteski melkest tappo mut ko sualisto tulehtus ja vaiks mitä. Jottai tukoksei ja kaasui ja sellasii. Mää pazkansin sellast ruskeet liajuu. Ei kahvii vaan hiukka erivärist. Mut melkkest saman vahvust. Siit kauhiast ruikulist tuli tosi heikko olo. Ei siin auttanu syäminenkä ko mää oksensin kaik mitä söinki. Tota mää en ymmärrä. Ei men jakeluun. Ne oli niin herkullisen näkösii oksennuksii mut sit mä en saanu syädä niitä. Siis kattokaa ny totaki kuvvaa. Valmiiks liotetui nappuloi ja kaikkee, huoh. Sää et saa syärä noit mun nappuloi, sää oot arkeline. Arkeline ja arkeline, pöh :(


No sit mää pääsin semmaseen toiseen elukkalekuripaikkaan, joku elläinsairaala tais olla ja sain piikkei ja sit tommosen letkun tassuun. Sit muidu ja semmonen tosi kiva tytteli nosti mua ain välil semmosel pöydäl misä välkkys valoi. Jostain kuveis ne puhus. Aina välil mää päästin oikkeen komian piarun Ai semmosen ko muidu sannoo et "siit hajust mennee tapetikki rullal"? No just semmosen kuule! No mitä muidu sit teki? Huusi taas tapeteist vai? No ei. Kato ko ekan kerran ko mää piarasin, ni se ei tainnu olla ihan pelkkää hajuu. Siin tais tulla semmasen komian kupillisen verran sitä "ei kahvia" kans :D Se kiva tytteli jäi siivoomaan sitä huanetta ja mä lähdin muidun kans pihalle ripuloimaan lissää. Sen jälkeen ko mää piarasin, ni joka kerta me lährettiin aikases vauhrilla ulkona käymää. Mitä sää siäl sit koko yän teit? Muidu tuli kottii jo yällä mut sää tulit sit vast aamulla? No ne käski muidun mennä kottiin nukkumaa ko se joku saven makunen töhnä oli "liikkunu tarpeeks". Siis mitä? No emmää tiärä mut sillai ne sanos. Ni sit mää jäin sinne höpöttämmää niitten tytteleitten kans koko yäks. 


Sen jälkeen on kuulka elämä ollu aika kovvaa. On meinaan toi ruakahualtopuali ollu vähä heikoil kantimil. Riisii. Raejuustoo. Keitetty kannaa. Kananmunia. Keitettynä ja kokkelina. Jottain keitettyy kallaa. Laihaa, rasvatont ja mautont. Ne on kuule semmosii helpost sulavii ruakii. Se piän perkeleellinen Piskimus ko meil joskus asus, se söi tommottos kans jossain välisä. Ko silläki oli joku tukes. Ei se ollu mikkään tukes vaan tukos! Paa kuunnellen vanhus. Eikä tää kuulemma ollu samanlaine juttu. Ku mul oli joku pakteeri ja kaasutukos. Ja sil Piskil oli joku muu juttu, jottai luita ja jottai. Jaa. No ihan yhtä kamala ruakavalio kuiteski. Juu, ei sil sapuskal elä. Multaki tuli oikkee kylkiluut kunnol näkyvii ja kaikkee. Onneks nyt löytyy kupist jo oikeen kunnollis sapuskaa. Mut se sun nykyinen pazkomises on kyl kaikkis hauskinta :D No niin o! Nykyäs joka kerta ko mää pazkon, ni muidu sannoo "oi että ko on hiano poika". Kiasus et se on hauska muidu :D Juu ei sitä muiduu nauramati pysty kattoon :D

1 kommentti:

  1. No voi hemmetti...toivottavasti tässä vaiheessa tilanne on jo parempi!
    Ei ole mitään mukavaa kun koira sairastaa ja sitten vasta helvettiä kun koira sairastaa tuplasti.
    Voimia ja mahdollisimman mukavaa sunnuntaita. Nii ja ennenkaikkea tervettä sellaista <3

    VastaaPoista