Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 1. joulukuuta 2015

VOI KAUHIA!!

Tämä teksti on tehty syyskuun 29 päivä. Ja julkaistaan vasta nyt. Syystä että... noemmietiiäettämikskökä. Jostain syystä vaa. On kai ollu kauhiast kiireitä. 
Ei tähän voi muuta sannoo ko et kaikil meil o sellane. Selitys. Ja pers'reik. Se syy on sit noist jompikumpi. 


Edellinen postaus tehty 9.8 ja nyt on 29.9 !
Sylettömän pitkä väli ja todella epäreilua teitä (kahta, ehkä kolmea) uskollisia lukijoitani kohtaan. Kiitos potkuista ja perään huuteluista, yritän taas päästä kirjoittamisen rytmiin kiinni.

Hah, olipa siinä pazkamainen vale! Oikeen emäsellanen! Ei toi muidu mittään kirjottamisen rytmii oo löytäny. Se o vaa käyny töisä. Töitä töitä ja töitä vaa. No on se välil meittiiki reenannu, mut pääasiasa se o vaa tehny duunii ja sit lenkkeilly meitin kans. Ja sit me ollaan löhöilty soffal. Mää ja Hane ollaan kuarsattu ja katottu telsuu. Ja toi tylsimys on tehny duunii siin soffallaki. Läppäri polvil joka ilta. 
....ni et oikeestaan, ei se sit ollukka vale. Kyl se on päässy kirjottamisen rytmiin kii. Ei vaa kirjota blogii vaan jottai tylsii tyäjutui vaa. 

Kelataanpa hiukan asioita ajan tasalle. Ensimmäisenä voisin päivittää teille jatkoa tuohon edelliseen postaukseen eli läskivuoren nykytilanteeseen.

Läski Eli muidu siis ;) on tapellut jo pidemmän aikaa nilkkojensa kanssa. Fysiotädilläkin on tullut käytyä ja jumppaohjeita on saatu. Lekuri sanoi että rikki on rikki on rikki. Joten metsällä mennään tukevilla jalkineilla mutta silti saa olla varovainen. Välillä toimii hyvin vaikka juoksisi reippaamminkin, välillä ottaa kuolemaa pienestä sivuliikkeestä. Mutta vanhuus ei tule yksin :( joten kestettävä vain on.

Hane on ollut pitkällä tauolla hakuhommista koska ns mörkökausi oli aika pahana. Nyt tuo pikkuinen "pikkanen" buahhaahhaa!!! Se hirmu painaa enempi ko mää, se mikkään pikkanen oo ollu ennää aikoihi on taas palannut hakumetsään ja Rakkimus puolestaan siirtynyt sieltä tauolle, joten meikäläisen nilkat saavat hiukan levätä. Hanen perässä kun ei tarvitse samalla tavalla juosta.

Mutta ennen kuin Hane palasi takaisin hakukuvioihin, ehdimme opettaa Rakkimukselle kiintorullan käytön.

Tässä piti olla kuva Rakkimuksesta kiintorullan kanssa.... mutta tuo täpötäysi ii-kuvaohjelmani on koneessa joka on jumissa. Siirrän kuvat tälle uudelle tietovekottimelle heti kun nörttifirma saa tuon jumikoneen auki ja kuvat pelastettua. Jos joku uskoo yksisarvisiin ja kykenee antamaan kauko-reiki-hoitoa tietovekottimille, niin saapi auttaa :D 
Sillä aikaa saatte tyytyä tällaiseen marraskuun lopussa otettuun kuvaan joka ei liity tähän juttuun mitenkään.

Hane ja Rakkimus marraskuun loppupuolella pururadalla.
Aiemmin Rakkimus on siis noutanut maalimieheltä ns. irtorullan eli nimensä mukaisesti irtonaisen letkun pätkän. Kiintorullan kanssa toimitaan muuten täysin samoin, mutta se on kiinni koiran pannassa ja koiran on tarkoitus ottaa se suuhunsa maalimiehen löydettyään ja tuoda se ohjaajalle. Rullaa ei saa ottaa suuhun mikäli maalimiestä ei löydy (ns valeilmaisu).

Täsä oon mää ite. Tekemäsä sitä mitä koirien kuuluuki tehä. Elpaamasa ;D

Rakkimus ei ensin meinannut tajuta millään että mikä tuon roikkuvan jutun idea on. Koska aikoinaan rinsessa ja huivit ja koristeet, ei Rakkimusta haitannut pätkääkään pannassa roikkuva juttu eikä se kokenut tarvetta leikkiä sillä. Se tietysti oli todella hyvä juttu. Mutta sitten kun olisi pitänyt älytä tehdä sillä jotain, niin.... ei vaan syttynyt lamppu, ei. Onneksi NuoriNainen on ihana ja kärsivällinen (ja oikeesti, monta monta positiivista sanaa tähän) ja tiesi mitä tehdä. Yhden metsätreenin jälkeen otimme pari kenttätreeniä joissa siis kaikki muu oli helpompaa kuin lastenleikki, vain tähän yhteen asiaan tarvitsi keskittyä. Kiintorullaan.

Hane odottamassa hakumetsään pääsyä.
Ja kyllähän se lopulta välähti. Rakkimukseen voi luottaa. Aina se lopulta tajuaa. Impivaaran pimeä metsä loisti välähdyksen ansioista kirkkaammin kuin kesäauringon loisteessa! Kun vain antaa tuon karvakorvan ihan itse miettiä ja hoksata, niin se kyllä tekee mitä odotetaan.

Metsässä... no se toimi tietysti kuin junan vessa :D
Ihan paras rakki ikinä :D

Treeniryhmä. Treenikaverit. Ne jotka tulevat tekemään tekniikkatreeniä ihan vain sinun koirallesi, ajavat paikalle vaivaisen 20 minuutin jutun takia saamatta mitään itselleen. Wau!


2 kommenttia:

  1. Haha, meilläki oli monen kuukauden blogitauko ihan täysin vahingossa ja suunnittelematta, joten näitä on näköjään liikkeellä. :p Mut kiva, että tässäki osoitteessa tapahtuu taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, elämässä välillä sattuu ja tapahtuu eikä energia tai aika riittä kaikkeen. Nyt on kynä syyhynnyt kädessä jo jonkin aikaa ja näyttää siltä että taas pystyisi tähänkin panostamaan. Jollei tauosta ole muuta hyötyä, niin ainakin on kerääntynyt intoa kirjoittaa sekä ehkä muutamia kertomisen arvoisia tapahtumiakin on saattanut sattua...

      Poista