Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 22. joulukuuta 2015

Ahneel on pazkanen loppu?

Mua niimpal nauratti ko toi Hane o muutaman kerran kokkeillu jotta saiskos pöyrästä ruakaa :D No ei saa! Eres sinne tualien alle ei saa sillee kytätä. Tai norkata niinko muidu sannoo. Meil o toi norkkaamine kokonas kiälletty. Joskus ko sillee rauhallisest vaa leppäilee siin keittiös eikä ol huamaavinaska et siin o ruakiia pöyräl ja ihmisii syömäs, jos oikeen pittää hualen et on ko ei oliskas, ni sit saattaa saara jottain hyvyyksii. Mut jos kyttää tai norkkaa sinne pöyrän suuntaa, ni ei. Mittään ei tipu. Tai niinko muidu sannoo että korkeinta tunti turpaan saattaa tulla ;) No ei siit oikeesti turpaan tul, mut kamala mulkasu silt muidult kyl lohkee jollei ossaa pittää etäisyyttä ruakapöytään.

No toi Hane ei kyl ol tota läksyy iha kerras oppinu. Se vaan koittaa ja koittaa aina sillon tällön uurestans. Välleen se mennee valmiiksi jo sinne pöyrän alle. Et jos vaiks jottai tippuis. Joskus aina tippuuki, ettei siinä mittään ajatusvirhettä pennulla ole. Jörölt varsinki. Silt tuppaa joskus aina tippumaa. Ja sillon se Hane tekkeeki sit sen virheen. Aina. Ja joka kerta. 


Se ei nääs ossaa oottaa oikiaa hetkee. Kato ko jos jottain tippuu, ni sen pittää antaa olla siin hetki. Pittää varmistaa et ihmiset ei huamaa sitä. Ja sit pittää orottaa hyvvää hetkee ennen ko liikahtaa. Ettei kukkaan huamaa et lattialle tippunu aarre on tähtäimesä. Liikkeelle voi lähtee vaiks sillee venytellen. Vähä niinko vaivihkaa. Sillee "en mää täsä mihinkään erikoisee menosa oo, kuha ny vaan venyttelen... ja ehkä vahinkosa osun ton murusen kohralle" :D Sillee vähä kyäni pittää kato olla. Mut ei toi ossaa. Se kapsahtaa liikkeelle iha het ja samantiän ko jottain tippuu. No tottamaar noi ihmiset sen huomaa ko tollane hujoppi 35 killoo syäksähtää huanekalut kolisten liikkeelle. Ei sit mittään tilannetajuu tol älykääpiöl.

Täsä ehtii kuule kualla vanhuutee jos tolla sun satr... start.. siis ratekialla koittaa saalista saara!
Nopiaan kiinni ja kurkusta alas ennen ko kukkaan muu ehtii väliin, se on mun mottoni.

Sää ja sun mottos. Katto ny itteäs et kuin kävi. Pazkamaisesti, eikös?

No jooh. Ehkä sit vähä.
Mut oon silti sitä miältä et sun hitaurellas ei kauaa elä.

Katos kuka puhhuu? Onko elämäs viime aikoina tuntunu olevan kovinki varmalla pohjalla vai ookko mahrollisesti keikkunu vähä niinko sillee yks tassu montun reunalla, häh?!?

Mä oon iha liian vikkelä mihinkää monttuu tippumaa. Kaivaa semmonen kyl voitais. 
Mitä sää sil montul muute meinaat?

No semmast pazkast loppuu. Niinko ahneil yleens tuppaa olemaa. Sun kantsis olla vähä varovaine senki piän iriootti.

Te ootte varmaa kaik jo kuulleet miten toi iriootti sai sen sualitulehruksen ja jonku tukoksen niist kipulääkkeist. Mun miälest sitä ei voi kyl ton iriootin syyks laskee. Oikeestas se eli kyl iha ton muidun vika. Mitä syöttää semmosii kipulääkkei. Sitäpaitti elämä on ain pal rauhallisempaaki ko toi o vähä kipiä. Sillon se o välil vähä paikallanski ;)

Mut nythä toi siis joutus taas vaikeuksii. Ja täl kertaa oli iha puhtaast sen oman vika. Toi iriootti meni ja hyppäs tonne tiskipöyräl ja otti tualt takkaa metallikipost meitin ruuat. Siäl oli sen ommaa nappulaa kipolline turpoomasa ja sit semmane lihapaketti. Ette ikin arvaa miten tyhmä toi o! Ei riittäny et se olis syäny ne nappulat. Ehei, se ei tol pölöpetteril riittäny. Se repeli sen kiponki viäl tuusan nuuskaks. Ja sit se otti sen lihan ja söi sen. Eikä se muuten mittää, mutko se liha oli semmoses muavipussis. Vakkuumiks toi muidu sitä sannoo. Ni toi ahne pazka söi sen lihan pusseinee päivinee.

Kyl sen sit tiätää perzssilmälläänki et mitä siit seuraa. Perzssilmän kannalt kirjaimellisesti ei ennää mittää. Ummes on ko entine lehmä.

No sithä sil syötettii öljyi ja sitä kuvattii. 
Ja jottai saveeki ne syötti mul. Pahhaa!
Se ol varmaa sitä varjostamisainet. Se onki pahhaa. No sit toi piäreskeli pari päivää. Ja konnei se suastunu niit muavei pazkomaa eikä oksentammaa, ni sit sil annettii jottai oksennuslääket. Ja joha rupes yrjö lentämää!


Nyt muidu ja Jörö on tual ja kippistelee tommosil juatavatölkeil ja ovat kauhian tyytyväisii jostai kerran syäryst ja oksennetust muavinkappalast.

Ihmeellist o elämä. Ei sitä helpol keksi et mikä noi ihmiset saa tyytyväisiks. Niinko nyt toi jumalaton rikkinäinen muavinkappala. Outoi olioi.

Turhaa tommosii asioit on analyseerata. Toretaa vaa et mää sain noi kaks onnellisemmiks ko mitä sää oot koskaan onnistunu!!

Jumankekka kakara, nyt kyllä saat tuta!!! 
Lällislää, etpäs saa kiinni :D :D

2 kommenttia:

 1. Huh huh, mitä menoo! Kyl mäkin skoolaisin, jos toi tulis pihalle...

  Kaverin sakemanni on just oppinut avaan ovet ulkoapäin ja tuleen sisälle taloon, vaikka sen haluttais pysyvän pihalla. Saa varoa niiden kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Hanen kannattais kuunnella Rakkimuksen opetuksia sillä niissä asuu viisaus (ja vallan mahdoton kokemus) :D
  Helkkarin mukavaa luettavaa ja onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Koirat kun tunnetusti ovat ahneita.
  Mukavaa ja Rauhallista joulua niin koiruuksille kuin myös teille kaksjalkaisille!

  VastaaPoista