Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Seikkailujen Saarella


Mää ole saanu uuren korin!!
Mitä sää pölö höpäjät? Sulla mittään koria ole. Sää makoilet sun yksiösäs ja MUN säkkitualisa. Ihme ipana, paljo sult kestetää mut tollane asioitte keksimine ja valehtelu, se on kuule vähä liikaa.
EMMÄÄMITTÄÄVALEHTE!!!
Lakkaa huutamast ja juaksemast, mul mennee pää pyärälle ko mää kattelen sua. Rauhotu, verä vähä henkee ja kerro uurestas. Mahraks sää kakara eres tiätää mikä on kori :D


Mää  _en_  _huura_  _enkä_  _juakse_. Mää ole iha rauhalline. Sää vanha piaru et vaa ymmärrä. No mää selitän. Hittaasti. Ja lyhkäsil sanoil :D :D :D  Buahhaahhaa :D :D :D
No sää ny varsnaine pirulaine olet. Paa selittäin sit.
No KOTI. Ymmärräksää?? Tää misä me ny ollaan. Tää on mein uusi KOTI. Eli: MÄÄ OLEN SAANU UUREN KORIN :D
Sulla on penska toi sanojen taivuttamine vähä vaiheesa kuule. Mut jatka toki ontuvaa tarinaas.
Mun tarinani ei onnu! Onha tää meitin uusi koti, eikö? Toi muidu ja jörö, ne pakkas kamat autoon. Ja jolles huamannu, ni koko pahuksen auto ol iha täyn! Muuttokuarma, onks tuttu sana? Ja sit me ajettii tänne ja täällä me ny ollaan. Meil o uuret ruakakipot ja niil o omat paikat täälä. Noil kahrel o uus kaappi misä on uusi kipoi niil. Sul ja mul o uus yhteine peti ja noil kahrel o kans. Tää on tää kiva paikka mitä me käytii täsä kerra aikasemmi testaamasa ja nyt me tultiin tänne olemaa. TÄÄ ON SIIS MEIN UUS KOTI. Eli MÄÄ OLEN SAANU UUREN KORIN. Joko sää ny ymmärrät vanhus vai käytinks mää liika pitkii sanoi?
Voi pölö sua. Kyl sää pikkase aareehooree olet. Ei tää mikkää uus koti meitil ol. Tää o meitin kesäpaikka. Me käyrää tääl monta kertaa kesäsin, välil ollaa yötä ja välil ei. Sit ko tullee talvi, ni sit ei taas käyrä tääl lainkas. Ja sit taas ens kesän sama juttu. 

?? Talvi ?? Mikä on talvi? 
 
 Ni tollee se meitin keskustelu sit meni. Ei ton vanhuksen kans aina ol helppoo. Se valittaa et mää ole joku kirjainyhristelmä. Enkä mukamas ossaa käyttää sanoi oikee. Pah! Mää sil viälä näytän :D


Mutta kuulkaa se siitä, ei se ol lainkkaa tärkiää et mitä toi harmaaparta puhhuu. Ootteks muuten huamannu et sil tosissaa o harmaata kuanosa? Se o niiiiiiii vanha et emmää ees ymmärrä :D :D

Haluutteks tiätää mitä mää ole tänäpä tehny? Tänäpä on jonku jussin päivä ja sen takkee me sit ollaa täälä. Tän paikan nimi o kuulemma saari. Se tarkottaa meresä oleva kivenkokkaret. Ja se meri tarkottaa vet. Ni et veten keskel on kivelohkare ja siäl me ny si ollaan. Ei tää kyl miltää kivenkokkareelt vaikuta. Tääl o taloi ja pihhaa ja mettää ja peltoi. Ni et aikases iso kivenlohkare taitaa olla. 

Tääl o kuulkaa tosi mahtavat mettät. Iha julumetun paljo käpyi. Sitä mää en kyl ymmärrä et mitä noi kauhia isot mustat elukat mahtaa olla. Niil o IHA HIRVEET SILIMÄT ja kauhiat korvat!  Ne assuu tosa veten viäresä, niil o iha helkkari iso aukia iha vaan ittellänsä. Se olis niiiii mahtava leikkipaikka. Mut toi muidu sannoo et ei. "ei sinne saa mennä poijjaat". Iha pölöi sääntöi. Niinko ne pari kolme lankaa siin aukian ympäril muka estäis jottai, höh! Orottakkaa vaa, viälä mää menen sinne ja ajan ne mustat hirviöt tiähensä ja sit mää leikin siälä iha itekseni. 

Tääl on myäski ihan helkkarinmoisest vesipaikoi! Tääl o teitten viäres semmosii pitkiiiiiii ja kaposii vesii missä voi läträtä. Ja sit välil o semmosii paikoi missä kaks semmos pitkää ja kapost yhtyy ja semmonen kohta kuulkaa varsinki on leikkimise arvone! Mää hyppäsin yhten semmoseen kokkeilemmaa. Iha mahtavaa mutaa kuulkaa korviin asti. Muidu oli onnesans. Se autto mut ylös siält ja kaikki oikkei ihhaili miten komiast mää olin mutane. Taisivappa kuulkaa ottaa viäl muutaman valokuvanki meikäläisest. 


Noitten piänten uimapaikkojen lisäks täälä on semmonen suuri vesi. Mää luule et se o ny se meri. Se ol aikases kiva. Kauhhian syvä ja sinn ko meni tarpeeks pitkäl ni koko maailma katos pois jalkoje alt! Kaks kertaa mää kävin siäl sillai oikei jaloila uimas ja sit loppuajan mää leikkisin siin rannal. 


Toi Rakkimus ei kauhiast harrasta siin rannasa lotraamis vaan se käy vaa lenkkii uimasa. Välillä muidu tai jörö heitti sil palloo sinne kauheen kauas ja sit toi vanhus lähti hakemaan sitä. Se sano et tommone pitemmän matkan uimine on kuulema melkkest parast maailmasa. No mun miälest se mutasempi uimapaikka ol kyl pal pal paree :D2 kommenttia:

  1. Muidu heitti kauheen kauas?? Buahhahhaa!! Taitaa sulla Hane olla pituuskäsitteet kans hakuses ;)

    VastaaPoista
  2. Hane on varmasti riemuissaan koska teillä on siellä mahtavat mestat ja mikä parasta, paljon vettä koska viime päivät ovat olleet kunnon kesäkelejä ja koiruuksilla lienee ollut melko kuumat oltavat tumman turkkinsa kanssa.

    VastaaPoista