Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

perjantai 15. toukokuuta 2015

Akoi 14.5.15


Naapurikaupungin metsässä taas. Jos oikein muistan niin on varmaan kaikkiaan neljäs kerta kun tuossa kyseisessä metsässä ollaan. Eli meikäläinenkin, joka ei ilman gepsiä pääse työpaikalta omaan kotiinsa, muisti parhaimmat piilot enkä kertaakaan ajautunut ulos alueelta :D Vaikka siis edellisestä kerrasta on jo viikkokausia aikaa. Ja muistaakseni keskilinja oli tuossa samassa kohdassa silloin kun siellä ensimmäistä kertaa olin.
Kehitys kehittyy, sillee mun isäni tähän sanoisi.


Tässä nyt vain muistini virkistykseksi (siis minulle, ei teille) lyhyesti että missä mennään:

Rakkimus
 • Ai että miten ihanan suorat pistot! Lopultakin käsi ohjaaja on löytänyt oikean tavan suunnata koira. Vielä kun oppisi toimimaan hiukan nopeammin, tuo mahtava karvapersaus kun tarjoaa katsekontaktia todella nopeasti jos heti ei lähtökäskyä tule. Mutta edistyi tuo nopea lähettäminenkin hiukan.
 • Maalimiesmotivaatio. Viimeiselle otettiin vahviste näytölle koska toiseksi viimeisellä jäi katselemaan että minne menen ja teki kierroksen eikä juossut suorinta tietä piilolle. Mutta motivaatio pistolle on noussut selkeästi. Ja kyllä näytöllekin, mutta siinä kun on rasitteena se ohjaaja, joten se vaatii vielä hiukan lisää.
 • Nyt otettiin viuhka ja sitten pistoille. Ensi kerralla otetaan viuhka ja sitten autolle ja vasta muutaman koiran päästä hakemaan. Sen verran voimakkaat motivaatioavut tässä on ollut käytössä että niistä liu'utaan nyt hissun kissun pois. Ei liian nopeasti, minä en halua valuttaa tuota aikaansaatua motivaatiota tippaakaan hukkaan!
 • Palkka. No kyllä se nyt on se saalisruoka jolla Rakkimus palkkaantuu. Viimeisellä oli pallo ja se sopii sinne hyvin. Taidan ottaa ensi kerralla jonkun mielekkäämmän pallon loppupalkaksi. Mutta siis maksan- ja sydämenpalojen saalistus, siinä on meidän rakin palkkaantumisen korkein huippu :D
 • Rullan tuonnissa enemmän hallintaa. Meni jo paremmin, mutta ohjaajan mietittävä tarkemmin että mistä suunnasta ottaa vastaan ja miten suuntaa oikeaan.
 • Hallinta ennen lähetystä. Niin se yksi guru taas motkotti että pitäisi lakata nyppimästä hihnasta ja jaaadijaadijaa ;) Joten sitten päästettiin hihnasta irti ja mentiin "ääniohjauksella". Aivan helkkaristi parempi kuin mitä odotin. Ensinnäkin tila suuntauksessa ja lähetyksessä (siis koiran tunnetila) oli selkeästi parempi  - ja juu, aivan varmasti tuohon vaikutti se että ohjaajan suunnalta ei tullut ylimääräistä painetta! Tämä oli hyvää vaikka tässä onkin vielä paljon parannettavaa.
 • Tuuli. Ei tuullut oikeastaan lainkaan. Ja se vähä mitä ilma liikkui, sen se teki ympimähkään ja ympäri. Ensi kerraksi tilataan tuulta!!! 
 • Jos olisi ylimääräistä rahaa, niin nyt laittaisin sen kiintorullaan. En sellaiseen halpuus-värkkiin vaan ihan kunnolliseen. Mutta ehkä nyt en ihan tässä kuussa vielä.

Hane
 • Hanelle on selkeästi silmää naiskauneudelle ;) Toiset maalimiehet vain ovat parempia kuin toiset :D :D
 • Tuuli. EI TUULLUT!! Joten kyllä sitä piiloa saatiin kiertää kauan ja hartaasti ennen kuin kallion reunamaan törmännyt hajurintama paljasti salaisuutensa. Mutta sitten se olikin se kaikkein paras maalimies! Eikun siis nainen :D
 • Toistoja nyt vaan tarvittaisiin. Paljon. Vähän niinkuin joka päivä. Vapaaehtoisia anyone?


Ohjaaja
 • Käsi :D
 • Oli aivan tajuttoman tyytyväinen. Kyllä helatorstai on kuulkaa hyvä treenipäivä. Hanelle aikases hyvä peltojälki (taas pieni askel eteenpäin) ja molemmille hyvät tottikset. Ja sitten vielä iltasapuskat hakumetsästä. Kyllä uni maittoi illalla. Meille kaikille.
  ... ja taidettiin me nauttia päivällä nokosistakin ihan porukalla :D

Vaikka syksyllä oli ikävien sattumien summaa mukana tuossa Hane-projektissa niin tällä hetkellä ohjaaja on enemmän kuin tyytyväinen. Tiedättekö kun jokin asia tuntuu päivä päivältä paremmalta ja enemmän "käteen sopivalta". Sellainen on olo juuri nyt.

Ja nyt suunnataan kentälle. Omalle kentälle.Ai niin! Pitipä ihmettelemäni että miksi tuo hakuporukka ensin totesi että tuttu metsä, eihän täällä tarvitse edes piiloja merkata... sitten ne vilkaisi mua päin, nappasi merkit ja lähti laittamaan kulmamerkkejä... sekä joka ainoan piilon :D
Ehkä mä olen eksynyt liian monta kertaa näytölle mennessäni ulos alueelta :D :D
Ihme nipottajia :D

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti