Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vähä on kuivaa tää käntty päivänä 23

Kröh-ysk-krääh!!!
Väliin juuttuu kurkkuun nää kakkupalat.

"Väliin" Buahhahhaa!!! 
Koko aikaha sää niitä siältä nialustas räit :D 
Nosta muidu itte oma viättis kaakkoo ja tee täysil iha iliman palkkaa, katotaa miltä toi kakomine sen jälkeen kuulostaa. NIIIIH!!

Laumapäivä 23. Tänäpänä meinaan. Istuksin tässä yömyöhällä puolinukuksissa sohvalla ja mietin tämän päiväisiä treenejä.

- välihuomautus - 
Laumapäivien lukumäärä näyttää kulkevan eri tahtia kuin oikeat päivät, mutta ei se kyllä niin mene. Päivä 16 -teksti kertoo kuudennentoista laumaviettipäivän treeneistä, mutta se julkaistiin myöhemmin. Tänään, maanantaina jolloin tätä kirjoitan, on päivä 23.

Esineet. Ne oli nyt hyviä esineitä, pari kertaa testattuja ja hyväksi todettuja. Piilotettuina. Ladyn emäntä piilotti ne. Pikkasen kierrokset nousi, mutta jepulis, näin ne tehdään. Hiukan joutui enemmän aivonystyröitään kuluttamaan tuo karvakorva. Meininkiä olisi saanut olla vähän vähemmän mutta tehtävä toimi kuten haluttiinkin. Kierrokset tasaantuivat hiukan.

Huoh. Mutta muuten. Kyllä meinasi niiiiin tulla rukkasia. Mutta ihan vain siksi että minä meinasin hermostua. Vaikka tuo ressukka yritti.  Nyt se ei lähtenyt kertaakaan hullun lailla etsimään palkkaa. Tai no yhden kerran mutta silloin se tiesi hyvin että missään sitä ei ole, säntäili mun jaloissa ja piti mekkalaa. Viimeksi se raasu selkeästi uskoi että se palkka jostain löytyisi. Nyt se tiesi etsivänsä turhaan.

Tämä on selkeä edistysaskel.
Rakkimus _tietää_ että objektipalkkaa ei tipu. Silti se tekee ja yrittää. Ulina ja pärinä on tasaisempaa. Tai siis... se ei nyt kertaakaan käynyt huippukierroksilla ja juoksupyörä siellä korvien välissä pysyi suht tasapainossa. Ylinopeuttahan se kiersi, mutta ei vaappunut mennessään ;) Jos ymmärrätte, vink vink ;)

Mutta se on jotenkin niin surkeaa. Toinen yrittää ja yrittää ja oikeasti tekee aikases hyvin. Kaiken muun paitsi seuraamisen. Tekee, tekee, tekee... ja naamasta näkee että palkkaa ei ole tulossa.

Mun hermo meni. Mutta sain korjattua sen tekemällä lopputreenin vähän... hmm, oiskos "rempseämmin" oikea sana? Sille päättäväisemmin, hiukan äänekkäämmin (sekä käskyt että kehut). Ja ilman mitään taukoja liikeissä. Sekoitin ja hajoitin liikkeitä jotta mikään ei oikeastaan päättynyt ja siirtymiä ei ollut. Jäävästä kake ja siitä luoksetulon pysäytys josta ohikulkien mukaan seuraamiseeen.

Mun käy tota karvapersettä sääliksi.
Teki niin mieli juosta Raippiksen treenikassille ja napata sieltä palkka.
Mutta ei.
Jos nyt tässä vaiheessa antaa periksi, niin sitten tämä ei onnistu koskaan.

Huoh.
On tämä vaikeeta. Mutta mä olen niin uskomattoman ylpeä tosta ressukasta. Jonka aivoherneet on kyllä joutuneet koetukselle viime aikoina. Ja ihan pelkällä kehulla ja rakkaudella on joutunut työskentelemään. Eikä se kyllä vielä riitä mihinkään. Sanovathan vanhat ja viisaatkin että "kissa kiitoksilla elää...". 

Nyt tuo saa levätä pari päivää. Huomenna hierojalle ja sen jälkeen Rinsessan lellittäväksi.

Lauantaina oltiin hakumetsässä koko päivä! Yhdeksän tuntia metsässä & autossa ja sen jälkeen ÄrränÄssän Gorillan hännän irroitus. No sitä nyt ei olisi tarvinnut irroittaa, mutta minkäs teet kun ei osaa pehmolelulla suolistamatta leikkiä, niin ei osaa.
Sunnuntaina käytiin hommaamassa niitä pikkuesineitä kirpparilta. Lyhyiden hakutreenien jälkeen esineruutu. Rakkimus oli aikases super :D Niin ihanaa. En olisi aikoinaan (en edes reilu viikko sitten vielä!) uskonut että tuo karvaperse laittaisi kuononsa maahan ja aloittaisi työskentelyn heti ruudun reunalta. Vaan niin se teki. Olisi pitänyt saada videolle, oli meinaan niin tehokasta hommaa että tuollaista tuskin tullaan kovin nopeasti uudestaan näkemään. Taisi edellinen päivä sekä aamupäivän toimet vaikuttaa pääkopan tasapainoon hyvinkin voimakkaasti. Mutta se oli älyttömän hienoa, toistuu tulevaisuudessa tai ei.

Kävin kylässä nuuskuttelemassa sellaisia pieniä. Karvaisia. Haisevia. Sinisiä silmiä. Teräviä hampaita. Meinasin napata taskuuni sellaisen. Sellaisia. Kaikki olisin voinut ottaa. Mutta eih, ei onnistunut, sen verran tarkka vahti oli paikalla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti