Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Mitä oikein tapahtui päivänä 33?

Tässä olen muutaman päivän taas kerran hiljaa itsekseni ihmetellyt. Ihan ääneen en ole tohtinut. Mutta nyt kun tätä on jo ainakin viitisen päivää kestänyt (eli päivästä 27 tai jotain sellaista) niin tohdin asiasta jo kirjoittaa.  
Jaa ihmetelly, mitä sää oikkee ihmettelet? Ihme muidu. Sää kans analyseeraat iha liikaa. Sun pitäs tehrä niinko mää teen. Kato syä jos o ruakaa tarjol. Leiki jos silt tuntuu. Tutki ja ihmettele jos vaan jaksat. Kusase ko pystyt. Ja kaikkin muin aikoin voiki sit ottaa torkut. Leppäillä ja olla vaa. Ja venyttel. Iha joka välis jos venyttellee ni sil maailma paranee. Ei tart ihmetellä nii helkkaristi!

Nimittäin tuo Rakkimus reagoi taas vähän voimakkaammin kehuihin. Kotona, lenkillä, takapihalla treenatessa, lähikentillä. Objektipalkan odotus on jo näissä paikoissa loppunut. Mutta se hieno juttu... laumapalkalla palkkaantuminen on selkeästi parantunut. Ainahan tuo on kehuista noussut, mutta. Siis voi kun tätä on vaikea selittää! Se tottelee, tulee luokse, tekee mitä pyydetään ja olettaa saavansa kehuja palkaksi ja on siitä hiukan tohkeissaan. "Näittekö näittekö, mua kehuttiin"-tyyliin. Kun vielä jokin aika sitten se oli "kiva kun kehuit, häntä sanoo huisk huisk, jatkettaiskos?".  Pienen pieni mutta kuitenkin aivan VALTAISA ero.

Hiljaa hyvä tulee. Juhannuksena kuulkaa, silloin me ollaan mahtavia :D

Nokoset. Muistinks mää mainita et nokoset kannattaa ottaa aina ko vaa pystyy. Paikasta viis.


Hallissa en tätä muutosta vielä näe mutta se onkin vaikeampi ympäristö. Sielläkin on edistytty, mutta ihan helkkarin paljon hitaammin. Hallissa mitään suurta muutosta tuskin ehdinkään näkemään, ensi maanantaina kun on viimeinen hallitreeni. Sen jälkeen siirrytään omalle kentälle. Siellä tuo paine ja stressi taas on niin voimakasta, että otamme laumatreenissä oikein ison askeleen taaksepäin ja aloitamme aivan alusta. Niistä kaikkein helpoimmista liikkeistä ja rauhallisimmista. Niistä joissa Rakkimuksen itsevarmuus on aina ollut parhaimmillaan ja joita se tekee rennoimmin.

Suljemme Rakkimuksen kanssa kaksi ovea takanamme. Toisen pysyvästi, toisesta saatamme käydä joskus kurkkaamassa, vierailulla. Toinen ovi sulkeutuu syystä ohjaajan psyykkinen kestävyys ja toinen syystä koulutuksen selkeys versus ummikkona eteenpäin - sekä ohjaajan psyykkinen kestävyys tässäkin!
Näistä erikseen kertomusta tulossa.
Kertomuksista tuli mieleeni tarina joka alkoi tuossa helmikuun puolivälissä. Menen huomenna taas nuuskuttelemaan. Nyt ihan valinta mielellä. Jos vaikka osaisin sen omani tunnistaa
:D Syrän :D
Voi kiasus, kohta mä olen kuulkaa niiiiin sekaisin :D :D

Rakkauden värit sateenkaarisillalla lisääntyvät :(

Halaus vanhalle ystävälle.
Vierelläsi kulki hetken aikaa jotain elämää suurempaa. Todellinen sielusi kumppani ja ajatuksesi jatke. Päätöksesi oli raskas mutta rakkaudella tehty. Nyt kipu on lopullisesti ohi.
2 kommenttia:

  1. Valitettavaa nuo sateenkaari jutut :(
    Onnea uudesta pennelistä ja kaikkea hyvää pienelle ja teille ♥

    VastaaPoista
  2. Odotan innolla mitä tuleman pitää koska pennut on ja no, sä tiedät :D

    VastaaPoista