Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

maanantai 19. tammikuuta 2015

Kannatust...kannustus..kannastus... No se turhake!


Ihme halloo taas tullu. Onkoha se joku kuunkiarto tai ilimanpainejuttu mikä saa noi immeiset tollee kiinnostummaan aina yhrest aiheest kauhian tarkkaan hetkeks. Ja kotvasen pääst niit ei vois ennää vähempää kiinnostaa. Ja ans olla, joku kaunis päivä ne hoksaa sen saman jutun uurestas ja sit taas ollaan niin ihmeisäs ja sääretään ja hoiretaan. Vähä niinko semmost sairaanomast yhteen assiaan kerrallas keskittymist. Ja jos oliski vaa pelkkää "keskittymist" mut ko mennee jo vähä maaniseks toi niitten touhu.

Niinko vaiks nää mun koivet. Komiat, kauniit, torella voimakkaat. Oikkeen miäsmäiset. Ja nii kiiltäväs karvas ett! Noi jalkoje lihakset tuppaa välil menemää vähä jumii, mut onneks Johanna sit hoitaa ne kuntoo. Mut noi lihasjumit ei ny ollu se mitä mun piti teil kertoman. Mun piti kertoo tost mun etummaisest jalast ja noitten ihmisten miälenvikasuurest. Tost jalast on joskus kaua sit menny kynsi. Siis se mikä on siin vähä ylempän yksinäns. Kannatuskyns. Kannastus. No se, kyl te tiiätte. Kannuskyns. Sillo me oltii kentäl reenaamas ja mää sit kurvasin vähä sillee sladissa ja sit se sano naps! ja veri lens. Emmää sitä sillon ees huamannu heti. Muidu sen huamas ko punane vana jäi maaha mun jälkkeeni. Vähä semmottis siin nytki kävi. Ei mittää hajuu et misä mää sen nyt täl kerttaa kolaroittin. Verta kyl ei huamattu. Mut iha halkki se oli revenny. Iha ylös asti. Ihan pikkasen se tuntu kipiält ko toi muidu sitä kokkeili. Ei se kyl tahtii hirastannu ;)

Mää aattelin et jee, täsä tullee päivä tai pari sillee et minnuu hellitään ja piretään sylis ja päästetään soffal ja annetaan namei ja sellast. Pazkan marjat! Täs kämpäs ei kyl mun miälest panostetta tarpeeks tommoseen hyvänä pittoon. Niinko esimerkiks just tälläsis sairastapauksis pitäs. Ehrottomasti pitäs.

Sekunnin sadasosa ennen kuin taju katoaa.

Toi hullu ämmä vei mut sinne misä mun salainen rakkauteni yleens on, mun oma Jennini. No täl kertaa ei mentykkä Jennii kattomaa, vaan mentii viäreiseen huaneeseen mis oli joku ihmeen krista tai joku semmane. Kyl mää pikkasen olin pettyny. Ei sil et toi krista olis miteskä ikävä immeinen ollu, sil oli hellät käret ja kaikkee, mut... ku ei se ollu mun Jenni :(

Mää sit kuiteski antosin sen sit kosketel ja kuunnel minnuu. Ei se kauaa jaksanu, ihan sillee pikasest vaa. Sit se nipisti minnuu persiist. Iha uskomatont meininkii! Mahtokoha se olla jottai "sellast" häirintää? Siis eiks takapualest nipistämine oo vähä niinko ... epäilyttävää? Mää meinasin siit mainita tol muidull mut sit mua rupes iha helkkarist ramaseen. Aivan yllättäe, olin meinaan ottanu parit kauneusunet päiväl eikä me oltu käyty muidun kaa ku pikkasel kuslenkil ennen tota. En ymmärrä kui sillai rupes väsyttää. Mutt oikiast, elämä on kauhian pal onnellisempaa ko ellää hetkesä. Ja se meinaa sitä et jos nukuttaa viätäväst, ni sit kannattaa venytellä oikke kunnol (siis tekkee mitä tahans, ni ain kannattaa alottaa venyttelyl) ja unohtaa muut paikal olijat ja mennä iha rennost lähimppää nurkkaa maate ja pistää silmät kiinn. Nurkkahan sen takkee et siäl yleens saa rauhas koisii ilma et kukkaa astuu pääl.

Eteisessä, muiden silmiltä salassa, on puuhasteltu...

Seuraavan kerran ko mää avasin silmäni, ni en ollu uskoo mitä näin! Mut oli laitettu vankilaa kuulkaa! Sellases häkis olin makkaamasa, kaltereitten takan. Kuanon kohrall lattial ol kauhia lätäkkö kualaa. Ja jalasa oli vähä outo olo ja siihen ol laitettu tuppo pääll. Hetke mä ihmettelin et mitä mul nyt o tapahtunu, mut sit mää tajusin et mää olenki ollu tääl ennenki. Ni et ihan tuttu juttu. Ei tää ollukka mikkää vankila. Tää oliki näit Jennin piänii häkei. Ain ko joku nukahtaa noihi huaneisii, ni sit ne kannetaa pois jaloist tänne häkkeihi nukkumaa. Yleens mää en kyl herrää tommosten jalkatuppojen kans et se oli vähä yllätys. Yleens mä herrään vaa semmosen pikkasen päänsäryn kans. Kerran kyl jomotti suuvärkkii jonkun verran. Ja yhren kerran jomotti iha helkkaris tual munaskuitten liäpeilt. Se oli sillon ko mein isäntä lähti johkii kaukaseen maahan pitkäks aikaa käymää ni het ko lentokone nous ilmaa, ni muidu toi mut tän ja sit... nii, loppu onki sit historiaa. Vaan täl kertaa jomotti siis tosta etummaisesta jalasta. Siit sen kannatuksen kohralt. Mut päänsärkyy ei ollu, se ol hyvä juttu. Toi muidu jottai höpötti et ko antaa rauhas nukkuu kaua ja sit herätä itteksee, ni sit ei tul pää kipiäks. Emmää kyl ymmärrä millai muullai eres pystyy herräämään ko ittekseen.


Ne daamit siäl puhusivat jottai lääkkeistä ja sairaslomast. Mää aattelin et nonnih, nyt mä pääsen soffal ja saan niit hyvyyksii :D
Vaan iha oikkeest, luuliks joku teitist tosissaa, et mul niin hyvä säkä olis käyny? Juu EI.


Toi muidu on itte asiasa koittanu myrkyttää mua, jottain tzaakelin pahoi valkosii kikkarii se tunkee mun ruuan sekkaan. Sit ko mää en niit syä, ni se tunkee ne käsines mun kurkust alas. Ni et siin sitä täkäläist "teetä ja sympatiaa sairaal", tsattana. Jalasaki tarttis jottain penteleen riapui pittää vaiks se kannatus kutiaa niin viätävästi. Sit ko mää siistist irrotan ne riavut, ni sit alkaa kauhia häsä ja tuupataan sitä puhristusainet ja tätä voiret... ja uuret riavut. Ja niin konnei se olis riittäväst, ni sit lykkäsivätten viäl ton pahuksen ämpärinki mun päähäni.

Ni et jos teist joku ny tuntee syrämessäns, et minnuu o iha väärin kohreltu, ni lait' kuule rivana yhteystiatoi. Mää kerron sul misä mää asun, ni saat tulla hoivaamaan minnuu. Tai hakkee mut sun kottiis ja pittää hyvänäs siäl. Rehevät ja karvaset bitsit ova etusijal ;)
Toim.huom:
Yllämainitusta lääketokkurassa kirjatusta lausunnosta poiketen eläinrääkkäystä tai "sellaista" häirintää ei ole tapahtunut. Potilas ei myöskään ole uuden asuinpaikan eikä huoltajan tarpeessa.


Aasinsillalla nähtyä:
Viisi, niitä on viisi!

2 kommenttia:

 1. Voi Rakkimus!

  Toi sinun ulosantisi on kyllä sellaista että vedet silmissä tätä luin, läskit vaan hyllysivät mikä on tietysti väärin ko ajattelee millaisen helvetin läpi olet kävellyt ja eityisesti meinasin kusta hous..mua riipaisi tämä sinun "teetä ja sympatiaa" . kohtelu, on se niin väärin kun sairasta koitetaan myrkyttää ja vieläpä oman emännän toimesta!

  Mä uskon kuitenkin että se koittaa sun parasta joten sun kannattaa totella sitä ja kiittää kans vaikka se vähän omituiselta voi susta kuulostaakin mutta noi jutut on semmosia että niistä voi poikia mitä tahansa.

  Pikaista paranemista sulle ja kerro sille naiselle terveisiä :D

  VastaaPoista
 2. Voi pientä kärsivää ja väärinymmärrettyä otusta.
  Jos tulet KÄYMÄÄN saat sympatiaa ja kaninkorvia.
  Selkeäasti sua rääkätään ja käytetään hyväksi. Teen eläinsuojeluhälytyksen aivan het!!!

  VastaaPoista