Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

maanantai 29. syyskuuta 2014

EEIIIII!!!!


Hakutreenit ja aiheena "mahtaako toi putkiaivo muistaa enää viikon takaista nenän avaus treeniä".

Ja Shittande kuulkaa vaan juu. Kyllähän se karvaperse muisti. Vaan mitä teki ohjaaja? No ns eksyi ja luuli että ollaan alueen reunalla ja näkee kun koira ottaa vauhtisuuntiman "alueen reunan yli" (ja pazkat, reunalle matkaa vielä yli 20 metriä) ja huutaa "EI SINNE, TUUS TÄNNEPÄIN". No mitä tekee koira? Kattoo että WTF!?!! Se akka on tuala ja sää käsket mut sinne?!?!? No, mää tuun... Ja sit jatkettiin hakua. "Etsi akka" sanoo ohjaaja. Ja karvaperse etsii. Väärästä suunnasta. Mutta sinnepäin käskettiin.

Kaksi (KAKSI!!!) kertaa se saakutin idiootti ohjaaja kielsi "EI SINNE" ja veti koiran pois. Molemmilla kerroilla siis syy oli sama, ohjaaja luuli että koira ottaa vainun jostain joka sijaitsee alueen ulkopuolella ja siksi komentaa takaisin. Molemmilla kerroilla oli koira menossa samalle maalimiehelle....

Asiaa ei auta se että kyseinen maalimies lopulta löydettiin, tultiin vaan eri suunnasta. Kahdesti kiellettiin hajun saanutta elikkoa etenemästä.

Tunti turpaan ohjaajalle.
Tzâttana sentään!*****
kahdeksan

6 kommenttia:

 1. Luota siihen koiraan! Ihan niinku aksassakin. Kyllä Rakkimus osaa ja menee ja tekee!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä: luota koiraan. Meillä ei olla noin kuuliaisia. Jos koiralla on haju maalimiehestä, mun on ihan turha huudella yhtään mitään. Siis niinhän sen pitää mennä, että sinne mennään minne ohjaaja käskee, mutta taas toisaalta on ihan hyvä että koira luottaa enempi omaan nenäänsä, kun ohjaajan suunnistustaitoihin. Molempi parempi, mutta voiko sitä ihminen saada molemmat ääripäät, eli kuuliaisen koiran joka menee minne käsketään, mutta ei hylkää havaitsemaansa maalimiestä vaikka käsketään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä luulen että mun ainoa vaihtoehto on muokata ohjaajaa. Eli ohjaajan pitää luottaa ja antaa koiralle tilaa tehdä. Mun koirani pitää tulla kun mä käsken, haisi maalimies tai ei, siinä mun tahtotilassani ei ole epäselvyyksiä. Mutta mun pitää opetella ... noh, siis pitää turpani kiinni. Siitähän tässä on kyse. Koira työskentelee, minä pysyn hiljaa. Sarjassamme helpompi sanoa kuin toteuttaa ;)

   Poista
 3. Argh. Toisaalta mitään mokia ei voi tapahtua jos mitään ei tee ja se tekemättömyys on kaikista huonoin tilanne. Enpä usko että mitään peruuttamatonta pääsi tapahtumaan joten lakkaa pieksemästä itseäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakata pieksemästä itseäni?!? Eiih auh! ei voi... uuuh... lopettaAAH! kun tää... auuuh... tuntuuuuuuhhh!! NIIIN auts! hyvältäääähh!!
   ;P

   Poista
 4. Lakkaa pieksemästä itseäsi. WTF??? Ei noin voi sanoo. Jos toinen haluu ja tykkää (ansaitsee) ni antaa heilua ;)

  VastaaPoista