Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 19. elokuuta 2014

Meidän maailma on taas mallillaan?

Tämä on vähän niinkuin välitilinpäätös.
Tilannekatsaus josta voi ponnistaa syksyn aktiviteetteihin.

Lomat? Lusittu. Melkein kokonaan. Onnistuneesti käytetty. Lämpimät. Täydellisesti levätyt. Hyväksi havaitut. Ohi tältä erää.

Tottis? Treenit aloitettu ja loman jälkeen on nyt päästy "täyteen vauhtiin". Hiljaisuus on ihan hiukan hajonnut kun palkan suhteen otettiin pienen pieni askel eteenpäin.  The Boot Camp ja RehellinenPohjoisesta, siinä edistymisemme alkutahdit. Paketin hajoamisen syitä on onnistuneesti löydetty ja vastatoimet suunniteltu. Jäävät edistyneet, pysähdykset parantuneet, seuruussa kontakti parantunut, ruutu hajonnut ja vastalääke löytynyt, maahanmenon nopeuteen löytynyt (tänään!) ehkä pieni apu.

Peltojälki? Noup, ei ole tehty.

Metsäjälki? Uusi tuttavuus, löytyi The Boot Campiltä. Kokeiltu muutama kerta, ihan sikakivaa :D

Tere! Täältä mä tulin taas :D
Akiliito? Kesällä lomailtiin ihan liian paljon tästä mutta kun oli niin KUUMA ettei voinut ajatellakaan että olisi tuota karvapersettä juoksuttanut. Se nääs olisi juossut ja hyppinyt kunnes kroppa olisi pettänyt. Joten.... ollaan sitten kesän aikana treenattu kaikki kuusi kertaa. Eli ei oikeastaan lainkaan. Yhden kerran on nyt Hokan kanssa käyty, ihan sellainen lämmittelykeikka. Huomenna Hokan johdolla herättelemään ohjaamiskorkeutta ja ohjaamista. Torstaina testiin jotta päästäänkö toiseen ohjattuun ryhmään. Oma ryhmä kun loppui, kouluttaja ei enää ajanpuutteen vuoksi jatkanut. En tiedä miten selviän ilman RautalankaMiestä :/ Laittakaa peukut pystyyn että saamme uuden treenipaikan sillä ilman ruoskan viuhuntaa tästä ei todellakaan tule yhtään mitään.

Kroppa? Rakin kroppa on kunnossa, alkuvuoden ongelmat näyttävät olevan historiaa. Kaulan irtopala on ja pysyy mukana matkassa ja se on huomioitava. Iho-ongelmat ovat... poissa? Pitänee koputtaa puuta mutta hei, toi rakki ei ole ollut iholtaan näin hyvässä kunnossa sitten kesän 2009. Reippaan liikunnan ja runsaan aktiviteetin vuoksi on energian kulutus kasvanut ja valitettavasti Rakkimuksen paino häilyy hiukan liian alhaalla. Yritämme sellaista hyvin lievää lihotuskuuria mutta se tuntuu toivottomalta. Treenikausi kiihtyy kiihtymistään nyt helteiden jälkeen, joten ruokaa saa antaa enemmän ja enemmän eikä painoa silti tunnu tulevan lisää. Voih, olisipa omankin kropan kanssa vastaavanlaisia ongelmia :D

Kalenteri? No ihan helkkarin täynnä mutta joka vuotisen loppukesän kaaoksen viimeiset hetket tuntuvat olevan käsillä ja jonkinlainen järjestys, oordninki, on jo näköpiirissä.
Maanantai: TOKO + B + esineruutu
Tiistai: metsäjälki / haku / peltojälki
Keskiviikko: TOKO + B + esineruutu
Torstai: Akiliito + koulutus-T 
Perjantai: B + koulutus-B
Lauantai: vapaa
Sunnuntai: omatoimi akiliito & TOKO + koulutus-T
Saas kattoa miten käy, mutta tältä se nyt näyttää. Katsotaan miten paljon osat vielä liikkuvat ennen kuin kaikki kalenterin hippuset on lukittu paikoilleen.

Kokeet? Akiliidon epiksiin ollaan menossa. TOKOn möllissä käytiin kesällä (AVO:163p) ja mennään uudelleen heti kun lähistöllä sellaiset järjestetään. Virallisiin mennään ainakin akiliidon puolella vielä tänä vuonna, TOKOon tuskin. Tai siis mennään, useampiinkin, mutta töihin, ei kisaamaan.

Muutaman keikahduksen tämä maailma taas kesän aikana teki mutta nyt myrskyt ovat laantuneet, laineet ovat tasoittuneet. Esteitä on ylitetty ja välitavoitteita on saavutettu. Nyt treenisuunnitelmat ovat selkiytyneet pienten edistysaskelten myötä, olemme palanneet normaaliin rutiiniin. Maailmamme tuntuu taas olevan mallillaan.

Jonain päivänä kirjoitan runon, laulan laulun, kerron tarinan. Huudan ilmoille sen kaiken uskomattoman mitä tänä kesänä olen kokenut ja oppinut.


10 kommenttia:

 1. Hirmu täynnä sun kalenteri, miten sää ehdit, mulla tekee tiukkaa 20% tosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysi-ikäiset lapset, mahtava aviomies ja ihana sisko :D
   Asiaa tietysti auttaa myös se että treenipaikat ovat järjellisen etäisyyden päässä.

   Poista
  2. Sulla on mahtava joukko takana, sisko varmaan hoitaa huusollin :D Joo mun järkevin
   reeni matka on 90 yhteensä, muut siinä120-160 km :(

   Poista
  3. Mun sisko ei hoida kun oman huushollinsa. Hän (Hoka siis) ruoskii meitä treeneissä, varsinkin akiliidossa, sekä kuvaa ja analysoi (joskus jopa tuskallisen tarkasti) meidän tekemisiämme. Aviomieheni hoitaa huoltojoukkojen hommat. Paitsi pyykinpesun eli teen minäkin jotain huushollin eteen :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Justiinsa ;)
   Tätä mä tarkotin (viittaan tuohon vastaukseeni Niilo ja Jalo:n kommenttiin) kun sanoin "ihana sisko". 24/7 realistista kannustusta suoraan sydämestä :D :D

   Poista
 3. Teillä näyttäis olevan asiat varsin hyvin paketissa ja voin kertoa että mä todella odotan niitä teidän videoita ja kysyinkin että oisko mahdollista nähdä joskus myös Bloopers - video? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... eeeeei. Ei.

   Ei. Ei ei ei.

   Ei löydy.

   Sellaista ei valitettavasti ole videolle tallentunut.

   Liekö koskaan tapahtunutkaan.

   Ei ei, ehhehhei :D

   Poista