Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Möllinä medissä


No niin siinä taas kävi että kiusaus kolkutti ja mehän langettiin :D

Töitä piti mennä tekemään, talkoilemaan, mutta sitten talkooporukkaa olikin niin paljon, että saatiin vähäksi aikaa tuuraaja. Ja eikun rataan tutustumiseen ja sitten kaksi starttia mölliradalle! Hyppykorkeudet olivat melkein maksimeissaan joten ilmoitin meidät medi-luokkaan. Juu juu, onhan tuo nyt selvä maksi-luokan koira, vaan väliäkö sen. Rakkimuksen kaulaoireet eivät ole kokonaan kadonneet joten en näe mitään syytä hyppyyttää sitä nyt maksikorkeuksilla. Kyllähän se hypätä osaa, medien korkeuksilla pystyy ihan hyvin treenaamaan epiksissä. Onhan meillä normitreeneissäkin korkeudet medi/maksi sekoituksia.

Ölinämölinä oli taas paikalla aloituspaikalle mentäessä mutta volyymitaso oli kerrassaan siedettävä. Rakkimuksen UUUAAA-ääniraita ei ollut käytössä lainkaan. Omaa vuoroamme odottaessakaan ei ilmennyt mitään älytöntä sählää. MAHTAVAA!!! Siedätys treeneissä sekä johdonmukainen ja rauhallinen käskytys ovat tehonneet.

Tämä on kuulkaa sitä suuntaa johon meitä haluankin viedä. Ei mitään väliä osataanko me tai onnistutaanko me, vaan se tunnetila! Rakkimus oli vietissä selkeästi, tajusi että nyt ei olla treeneissä vaan nyt "on tosi kyseessä". Ja siitä huolimatta se odotti hiljaa ja keskittyneesti sekä suoritti keskittyen itse asiaan.
Välillä kun treenasin kerta toisensa jälkeen stressaantuneen ja ulisevan viettikattilan kanssa, pelkäsin jo että joudumme siirtämään Rakkimuksen pelkäksi sohvakoiraksi (joka ei saa olla sohvalla).
Vaan kyllä viime viikot ovat osoittaneet että vielä me palaamme kunnian kentille!
* pientä vaatimattomuutta ilmassa ;) *
kts. loppukaneetti

Ei vaineskaan, ihan rehellisesti jos puhutaan, niin nautin suunnattomasti siitä että tuo karvapersaus keskittyy ja toimii ilman älytöntä stressiä. Olemme palaamassa siihen josta joskus lähdimme liikkeelle. Tekemiseen pelkästä tekemisen ilosta, yhteistyön hurmasta. Aivan täysin emme varmastikaan sitä saa takaisin, liikaa virheitä ja painavaa historiaa, mutta mitä lähemmäs pääsemme, sitä parempi.
Nyt ollaan jo aika liki. Ainaski näkö- ja kuuloetäisyydellä ;)

Tässä maksikoiran taidonnäyte ( ja ohjaajan mokailut) episten mediluokassa, vassåkuu!

Suora juutuupi-linkki jos tuo alla oleva ei toimi.

Tämä teksti kokonaisuudessaan on siis kirjoitettu ennen tuota AVO-nollan pohjanoteerausta. Fiilikset on ehkä hiukan muuttuneet...2 kommenttia:

 1. Tosi mukavia uutisia ja onnittelut sekä Rakkimukselle ja sulle - kameramiestä unohtamatta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä niin hauskaa :D Tuon samaisen tekemisen ilon vailla huolen häivää kun saisi siirrettyä takaisin sinne tottikseen.
   Noh, tänään ja huomenna yritetään taaas. Tänään mennä huba-huba-treeneihin ja huomenna toivon mukaan huba-huba-mölleihin. Saas katsoa tuleeko ja mitä ;) Kameramiestä ei noihin geimeihin kyllä taideta saada, eli jäätte sanallisen kertomuksen varaan.

   Poista