Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kokonainen rata


Helmikuun 2014 alkupäivinä tallentui Rakkimuksen mietteet seuraavasti:


Voe mikä onni ja autuus kuulkaa immeiset :D
Toi Hoka ja Rautalankamiäs ovat kuulkaa tehneet ihmeen. Saaneet aikaseks jottain elämää suurempaa. Tätä mää oon orottanu, toivonu ja rukkoillu kuulkaa. Joka ilta ko toi muidu on menny nukkumaa ni mää oon valvonu sen unta ja toivonu et se kehittyis. Miättiny piänen pääni puhki et mitä mää voisin tehrä et se oppeis. 

Ko se vaan tallustaa hittaasti, ei pysy tahrisa, pikkasen heilauttelee käsiänsä ja sit ko homma ei toimi ni se nostaa käret ylös ja ihmettelee ko ei onnistu. Mää olen kokkeillu näyttää sil et "hei, kyl mää ossaan tehrä ko sää vaan et kupeksi mun tiälläni" mut ei se ymmärrä. Välill mää olen koittanu puhhuu sil. Hiljaa ja helläst. Välillä vähä tiukempaaki sävvyy. Muutaman kerran sillai oikkee vihasestikki. Välill hypänny sitä vastenki ja koittanu kääntää oikiaan suuntaan. Tosa vähä aikaa sit se sai aikaseks hypsähryksen ja siin sil oli melkkest molemmat kantturat sammaan aikaan ilmas. Ei iha mut melkkest. Vaiks tollasii piänen piänii valopilkahduksii välill näkkyyki ni kyl se o niin toivotont ollu välil!

Mut nyt kuulkaa jottai on selvästikki tapahtunu. Viimeks akiteerauksess Rautalankamiäs oli tehny semmosen 21 esteen radan. Se näytti niin maan perskuleen kivalt! Mää jo odotin et sillai se taas mennee ko aina ennenki. Me alotettaan ja hyvält tuntuu ja sit se muidu kämmää. Sen jälkeen sit taas Rautalankamiäs laittaa meitit tahkoomaan jottai paikkaa uurestas ja uurestas. Puhhuu ja selittää ja koittaa saara tota muiduu ymmärtämmään.

Minnuu aina tuppaa naurattammaan ko se Rautalankamiäs puhhuu joka kerta samoist asioista. "Sun tarttis juasta" se sannoo. "Älä seisoskele ko lähre noppeesti liikkeelle" on kans yks sen miälikommenteist. Ja sit ne "Keilaa selkeästi" ja "Rintamasuunta". Kaikkis parast tosa on kuulkaa se et Hoka huutaa toll muidul ihan samoist asioist :D "Liiku!!! Näytä selkeesti äläkä huido! " ja sit se "Sää pysähryit taas" ja "Et sää voi orottaa et koira ton ymmärtäis". 

Mut siis viime reeneist. Voitteks uskoo et me mentii kuulkaa koko rata läpi!! Muutama kerta pysähryttiin ja uusittiin jottain kohtii, mut siis justiinsa sillai ko reeneis kuuluiski tehrä. Tol muidul on kuulkaa viäl toivoo!!

Hoka kuvas koko mahtavan tapahtuman. Se o vähä mones osas ko meil kävi pari kertaa sillee et se kamera ei siäl pakkases sit tallentanukka ni nyt toi Hoka sit ottaa vähä lyhkäsemmis pätkis. Iha vaa et jos joku pätkä ei tallennukka, ni ettei sit jäärä iha tyhjin käsin. Ja sitä paitti, toi muidu tykkää tost eritoinnist, ni saa seki sit jottai tekemist. Ko sil tota vappaat aikaa tuntuu olevan ;P(Jos toi upotettu juttu ei toimi, niin tässä on linkki juutuupiin.)


8 kommenttia:

 1. Rakkimuksen mietteet ainakin oli tosi hauskoja nyt on viipellettävä katsomaan se video!
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voinut mitään mutta nauroin vetet silmissä, voi perkele niitä Benny Hill - pikakelauksia Diidabadaaboineen :D:D
   Niin ja se Rakkimuksen "Ei kiasus" - kommentti = tuli asiaa vessaan

   Poista
  2. ... niitä pikakelauksia on vähän pakko tehdä jotta saa videon pituuden pysymään alta puolessa tunnissa.

   Poista
 2. Aivan paras video :D

  Rakkimus näyttää kyllä tosi innokkaalta menijältä videolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Rakki menisi jos vain ohjaaja pysyisi perässä :)

   Poista
 3. Mä olen niin uskomattoman ylpee teistä kummastakin!!
  Te ootte ältsin hyviä!!! Vaikka ootte tota akiteerausta harrastanu niinkin vähän aikaa.
  Mä meen virittää mun triangelin juhlamarssia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta onhan tämän kuvaajakin sieltä suloisemmasta päästä...;)

   Poista
  2. Tsihii. Niin mä vähän oonki. Mä vaan niin nautin Heklan komentamisest ;)

   Poista