Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen veriuhri


Eilen, pääsiäissunnuntaina, kävimme kentällä nauttimassa harvinaisesta herkusta, hiljaisesta hetkestä. ( Oi kuulkaa tuon voimalla meikäläinen porskuttaa taas monen monta treenikertaa. Mun Rakki on paras ja mahtavin! ) Vaikka väitinkin että toisintoa ei lähiaikoina tule tapahtumaan, niin olihan se yritettävä ;)

Maanantaiaamu, treffit kentällä muutaman muun koirahullun kanssa. Koiralle aamiainen, normi aamulenkki, ohjaajalle termarimukiin teetä matkalle mukaan ja eikun suunta kentälle.

Paikan päällä suoraan pieni kävelylenkki ja siitä kentälle. Ei perusasentoja, hihna vaan irti ja höpöttäen kentälle, sitten kanki persauksiin ja ohjaaja perusasentoon. Ilman sanaakaan, täysin vailla käskyä, lehahti Rakkimus täydelliseen, keskittyneeseen seuraamiseen :D
Juma että se on joskus tosi hyvä!

Ihan ei pysyneet äänet poissa, hiukan jouduin komentamaan. Mutta piippaukset olivat lyhyitä ja vaimeita sekä reagointi komentoon oli hyvä. Palkkaus pallolla ja sitten jäävä seiso - oi miten sekin oli hyvä! Siitä suoraan jäävä maa - ja taas oli aihetta palkkaukseen!

Ensimmäinen pikapuhdistus tehty
ja verenvuoto saatu tyrehtymään.
Jatkona seuraamista ja mahtavasta vasemmasta käännöksestä palkkaus ja VERTA!!!!
 
Putsattuna ja liimattuna :/ Niinhän se on että kun ottaa palkan treeniliivin takataskusta, ja varsinkin seurauttamisesta, niin sehän pitäisi olla taaksepäin suuntautuva palkka! Mutta toisaalta, voihan sen heittää eteenkinpäin (vaikka koiralla on jo valmiiksikin edistämisongelmaa), ja sitten vielä niin hitaasti irroittaa että koira varmasti ehtii loikata pallon perään ja vauhdissa saa upotettua kulmahampaansa pikkurillin sisälle. Sillee sievästi, todella syvälle, koko hampaan mitalta ja vielä vähän pidemmällekin.
Nih.

Nooh, tulipa taas todettua että päivystykseen ei välttämättä kannata mennä. Kyllä siihen on syynsä että miksi toinen lääkäri maksaa enemmän ja toinen vähemmän. Jo pelkkä jonotusaika on riittävän painava syy....


Kiitos ja kumarrus
Ärränässälle
ensiavusta kentällä.
Kiitos!

7 kommenttia:

 1. Ai kamala :( Palkasta, itsekin sorrun tuohon eteen heittoon ku tulee pirun kiirus saaha se pallo käsistä ja ei todellakaan tarttis, siitä tulee edistämistä. Mäkin olin niin iloinen paikoittaisesta hiljaisuudesta ja siitä että sanoin alussa että tää huutaa ja on hermostunut, sitten mulle sanottiin että tuohan on rauhallinen, kuka?, ja tekevä koira missä? vai oliko kentällä vaan kuuma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niitä ihania hetkiä kentällä. Niihin kun uskoo ja itsevarmana lähtee tekemään, niin niitä saa lisää :D Mä jään odottelemaan mahtavia ykköstulosuutisia!!

   Poista
  2. Voi FB ja blogi kummasti hiljentyy ensi keskiviikkona :D

   Poista
 2. Alun tekstistä päätellen et tainnut panna pahaksesi pientä veriuhria? ;)
  Oli meinaten ilo lukea hienosti menneistä treeneistä ja toivottavasti sormes paranee ilman mitään jälkijuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän olen pinttynyt pakana, mitä ovat pienet veriuhrit silloin tällöin jos pääsee nauttimaan mahtavista treeneistä ;) Ei haittaa meikäläistä niin kauan kun ollaan pienten lihasvammojen saralla. Vielä ei ole mikään paikka lopullisesti hajonnut (koputtaa puuta) ja tämä sormikin näyttää siltä että toimintakyky palautuu ennalleen jahka tuo ammottava aukko saadaan sulkeutumaan ilman tulehdusta.
   Asia olisi toinen jos tuo koira purisi tarkoituksella. Mutta jos se nappaa suuhunsa sille heitetyn palkan ja minä en vain ole poikkeuksellisesti ehtinyt vetäistä kättäni normaalilla vauhdilla pois sieltä välistä... kyllä se oli puhdas onnettomuus ja vahinko. Niistä ei ketään voi syyttää, vähiten tuollaista herneaivoista luontokappaletta. Elämä on ehtinyt jo minulle opettaa että jos ei halua että mitään sattuu tai ikinä olisi kipiä mistään, niin sitten pitäisi istua pehmeällä soffalla aina vaan. Ja kipiäksi voi tulla sielläkin.

   Poista
  2. Daa, se on kyllä puhtaasti omaa vikaa jos jää nakit väliin ja onpa Aljohkin muutaman kerran näykkäissyt mutta kaikista pahinta on se, kun koira tajuaa näykkäisseensä ja tuijottaa perin anteeksipyytävän näköisenä. Selitä nyt siinä sitten ettei se ollut sun vika....

   Poista
 3. Aijaijai! Sattuu ees kattoa. :p Itellä on kans just vastaavan mallinen komea arpi räpylän koristeena (myöskin täysin oman toheloinnin ansiosta) ja vaikka se komean rouhealta nykyään näyttääki, nii ei se kauhean herkulta tuntunu tapahtuma-aikaan ja sitä seuraavina päivinä. Lohduttaudun sillä, että eipähän tartte miettiä minkään koira-aiheisen tatskan ottamista, ku sellanen - ja taatusti uniikki - löytyy jo. ;)

  VastaaPoista