Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

torstai 17. huhtikuuta 2014

Haaste (15.4.2014)Vaikka moni on kottiinsa kuallu, niin silti olisi joskus viisainta pysytellä kotosalla. Nytkin sattui käymään niin, että tässä hiki hatussa monta viikkoa taas kerran raadettuani, ajattelin vapaaillan ja kauniin keväisen päivän kunniaksi lähteä pienelle kierrokselle ja lopputuloksena oli vain lisää duunia. Enpä sitä tajunnut kun arolla hissukseen kävellä töpsöttelin ja suuntasin kulkuni jurtalle päin. Teekupposta tai jotain vastaavaa virvoketta toivoin, vaan ei. Pölypilvi vain jäi jäljelle kun OP, viimeisiä päiviä pientä marsuaan hellien, karautti tiehensä viskaisten työlistan meikäläisen käteen. Eipä tässä auta kuin tehdä työtä käskettyä. Sääntöjen mukaan mennään, vassåkuu:


Säännöt:

1. Kerro keneltä sait haasteen
 Jurtalta päin se lennähti, Outo Paimen luki lähettäjän tiedoissa.

2. Ensimmäinen kuva on tärkein tai pieni kollaasi blogistasi

Ensimmäinen kuva, postauksessa numero 2 (23.5.2012). Tämä kuva ei ole tärkein, mutta kuvan tapahtumien aikaiset yhteensattumat vaikuttivat ratkaisevasti blogin syntyyn.3. Haasta ne, jotka mainitset haasteessa
Pyydän että jokainen haasteista innostunut lukijani nappaa haasteen mukaansa.

YLEISTÄ:

Milloin perustit blogisi?
17.5.2012

Mistä blogisi nimi tulee?
Blogin nimi RAKKIMUS on blogin tärkeimmän olennon etunimi.
Rakkimus on koira. Harrastuskoira ja kotikoira. Asterix ja Obelix ovat mahtavia, sarjakuvassa käytetyt nimet ovat välillä kerrassaan hervottoman hauskoja.
Joten... koira, kotikoira.
Rakkimus Domesticus.

Mikä on nimimerkin tarina?
Hekla Myrskyrintama :n tarina siis?
Noh, Hekla on velho, noita. Noituminen kuuluu luonteeseeni, loitsiminen rauhoittaa. Eikä sovi unohtaa että Hekla on tulivuori, joka purkautuu säännöllisen epäsäännöllisesti. Vähäsen epäluotettava.
Myrskyrintama, se nyt vain on sopivan kuvaava, kertoo mun rauhallisesta ja tasaisesta luonteestani ;)

ARKISTO:

Näytä joku vanhoista bannereistasi
No juu en kun ei ole sellaista. Ihan blogistanian vakiopohjilla porskutetaan.

Viimeisin kommentti joka sai sinut hymyilemään
No itse asiassa hymy nousee huulille jo siinä vaiheessa kun huomaan että uusi kommentti on ilmiintynyt. Pidän kommenteista vaikka en sitä ehkä osaakaan kertoa. (Olen pikkaisen huomion kipeä, juuh)

Mutta tulipa muuten juuri mieleeni yksi kommentti joka on eräänlaista jatkumoa, tämä aihe lentää tasaiseen tahtiin eestaas. Sarjassamme kahvinjuonti voi olla vaarallista. Ainakin näppiksille ja näyttöpäätteille. Tällä kerralla kommentti tuli Niilon ja Jalon blogista, mutta aihe on tuttu muillekin:
Muutama kuva sinusta vuosien varrelta


Postaus, mistä olet erityisen ylpeä
Uuuh.... no ehkä tämä ja muut vastaavaa aihetta sivuavat, ne joissa olisin oikeasti halunnut olla teräväkielisempi mutta onnistuin (ainakin melkein) pysymään asiallisena.

Postaus, joka oli kuukauden suosituin
Siis blogistanian omalla työkalulla, kuukauden tilastosta suosituin?
Tänään 15.4.2014 se näkyy olevan "Kouluttajan vastuu? Voi poloinen pohjoinen :( "


Postaus, minkä haluat kaikkien näkevän
Minulla ei ole sellaista postausta. Jokainen kirjoittamani teksti on onnistuneesti (no okei, joskus vähemmän onnistuneesti, olenpa jopa yhden poistanutkin) palvellut sen hetkistä tarkoitusta. Mikä se sitten sattuikin olemaan. Tarve sepustaa, kädessä hillitön vapina joka ei taltu muulla kuin kynän heilutuksella, henkinen tarve purkautua tai valittaa, muistin virkistykseksi tai mieleen painamiseksi asian läpiajattelu... onhan noita syitä.
Ja siis joka ikinen kirjoittamani sana on tietysti laadultaan sitä luokkaa, että lukijoita pitäisi olla maan kaikista ääristä. Kynästä tulee solkenaan timantin arvoista tietoa ;P

SEKALAISET:

Oletko tehnyt teemaviikkoa?
En varsinaista teemaviikkoa, mutta lukijat saivat ehdottaa aiheita ja toteutin ne muistaakseni melkein kaikki. (No jos joku ehdottaa montaa eri aihetta, niin silloinhan riittää että niistä toteuttaa yhden, eiköstä)

Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
Aviopuolisoni lisäksi?
No tietysti lapseni ja Rakkimus sekä luotettuni Hogatha. (Hogatha on siis paras siskoni.)

Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
En. Enkä usko että milloinkaan osallistunkaan. En ole kertaakaan pettynyt kun olen tavannut jonkun blogistaniasta ihan tuolla reaalimaailman puolella, mutta jostain syystä isompi tapahtuma ei kiinnosta.

TILASTOT:

Sivunkatselumäärästi tällä hetkellä? 23 130
Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä? 28 juuri tällä kellonlyömällä (11:28)


LUKULUETTELO:

Blogi, jonka postauksia odotat eniten?
Se vaihtelee. Sekä omasta mielialastani että blogien kertomista tapahtumista. Semper Fidelis on sattuneesta syystä usein mielessäni. Mutta yleensä en juurikaan odota erikseen mistään suunnasta postauksia.

Blogi, joka on luettelon ensimmäinen ja viimeinen
Lista on päivitysjärjestyksessä.

Blogi, johon liityit lukijaksi viimeiseksi?
No siitä on, viime aikojen kiireiden vuoksi, sen verran aikaa että en todellakaan muista. Minulla on myös kasa blogeja jotka olen jostain syystä laittanut ylös tuonne selaimen kirjanmerkkeihin enkä ole saanut aikaiseksi liittyä niihin lukijana. Toisaalta, osa niistä on sellaisia että en haluakaan tehdä niin. Syistä että moninaisista. Osa liittyy siihen että minä en kirjoita omalla nimelläni mutta olen kuitenkin helposti tunnistettavissa. Joten "hyvän päivän tuttujen" blogeihin en halua kirjautua.

KUVIA:

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi
Siis vaan kolme?!?!?!  Ei muuten onnistu. Niitä on viisi. Tuliko selväksi. Viisi. 5. Ja ne ovat tässä, siinä järjestyksessä kun sattuivat löytymään.
Ei muuten tarvinnut miettiä hetkeäkään, nämä kuvat tulivat mieleen saman tien kun tuon otsakkeen luin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti