Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sekopäistä elämää


Tavan elämää.
Niin kai se nykyään sanotaan. Argh! "Tavan" ei ole mikään sana. Joten meillä ei eletä tavan elämää vaan aivan tavallista elämää. Yritetään siis ainakin, aina se ei tuon kaahon kanssa onnistu. Juuri nyt meidän tavalliseen elämäämme kuuluu sairasloman loppulaskentaa. Tottistreeneihin on palattu, kylläkin ilman hyppyjä. Myöskin ensimmäinen omatoimiagitreeni, sekin ilman hyppyjä, on nautiskeltu. Vähän päästä viiraa ja kaahottaa mutta tiedän varmuudella puhuvani meidän molempien puolesta kun sanon että kyllä se tekeminen vain on sitä parasta yhteistä aikaa.

Tunnarit on tunaroitu ja viime viikolla Raippis suositteli että emme ottaisi tunnaritreeneissä takapakkia vaan.... TATTADAAA (rummun pärinää): aloittaisimme kokonaan alusta. No sehän sopii, ollaanhan me aloitettu kaikki muukin alusta. Muutamaankin kertaan ;)
Niitä kapuloita on nyt sitten pidemmillä lenkeillä piiloteltu hajustettuina risukoihin ja vaikka mihin. Jopa vihreän ruohon sekaan, se on kuulkaa kevät!

Ensi viikonloppuna TOKOillaan Orivedellä. Mikäli vanhat kokemukset tuosta leiristä pitävät paikkansa, on luvassa hyvää yhteishenkeä ja treenausta oman maun mukaan. Mikäli paikalle kuitenkin vahingossa eksyy joku tiukkapipo, niin varoituksen sana: "joku" on treenannut renkaille kusemista! Nih!


Siis tästäkö alkaa rata? Mitäkö? Ootko mahollisesti unohtanna jottain?
Huomaakko mittään ihmeellistä, noin niinko erilaista ko mitä normaalisti?
Tosa maasa....
vink vink....rima!?!
RIMA ON MAASA, HEI PÖLÖ!!
 

Koville ottaa tää reenaus mut hei, mitäs seuraavaks tehää?


Jos sivuutetaan palviryynimakkara, mutakakku ja kaalilaatikko,
niin mitä mahtavatkaan olla nuo lohiöljyn vieressä läpinäkyvässä
pussissa olevat puujutut... ja miksi ihmeessä ne ovat pakastimessa??
Öööö - tota.... mitä noi kaikki ylimääräset jutut tekee MUN pakastimessa?


Tietyssä sosiaalisessa mediassa jälleen kerran käydyn rotu/suku/linja-keskustelun sekä vielä herkullisemman osaamme-käyttäytyä-keskustelun "kunniaksi" ajattelin julkaista Rakkimuksen seisotuskuvan. Ei ihan onnistunut, tuli pönötyskuva :D

Mun PÖNÖTYSKUVA 3/2014 :D
Mahtaaks joku pystyy täst kuvast näkemään et onks mun ranka ok ja mitä "linjaa" mä edustan :D :D

Ja aiheeseen liittyen (tämä melkein unohtui) vastaan sähköpostiin jo jokin aika sitten tipahtaneeseen kysymykseen. Kyllä, Rakkimuksella on paperit, se on ihan virallisesti rekisteröity saksanpaimennin. Rakkimuksen nimi arjessa ei ole Rakkimus, sitä nimeä käytetään vain täällä blogissa. Rakkimuksen arki- ja virallinen nimi julkaistaan blogissa vasta muistokirjoituksen yhteydessä. Kyllä, tiedän että osa lukijoista tuntee meidät ihan "livenäkin" mutta jotkut ihmiset nyt vain ovat niin mahtavia, että heille voi kertoa harrastavansa tällaista kirjoitteluakin. Kyllä, minulle sopii mielipiteiden vaihto sähköpostin välitykselläkin mutta tämä "kysy emailissa, vastaan blogissa"-tyylikin sopii minulle ihan mainiosti.4 kommenttia:

 1. Mä en juonu nyt kahvia, join tunti sitten ;D

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa "tavan" on oikea sana ja jumalaisee, "Tavan elämää" oli meikäläisen bloggauksen alku ;D
  Harmi kun olin Sardiinialtailla ja meni tämä(kin) ohi sillä olisin ilman muuta tullut töllistelemään teitä Orivedelle koska sattuu olemaan suht tuttu paikka. Pääasia että teille kuluu hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI EI EI EI ja EI!!!
   "Tavan" ei ollut kultaisella -70 luvulla sana sellaisessa merkityksessä kuin sitä nykyään (väärin) käytetään eikä se ole sitä edelleenkään. Terveiset äidinkielen opettajaltani, hattu päästä siellä takarivissäkin, tuolle naiselle ei vastaan väitetä! Eikä vihtaan.

   Pari tuntia sitten palasimme Orivedeltä, nyt on veto täysin loppu emännältä ja karvaperseeltä. Voitko muuten ymmärtää että onnistuin lauantaina iltalenkillä eksymään Oriveden "keskustassa". Sen siitä saa kun juoruaa sisarensa kanssa puhelimessa eikä katso minne menee :D

   Poista