Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (3) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (14) Hallinta (2) Hallissa (7) HaneRitola (66) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (60) HuonoOhjaaja (14) Idiotismia (20) IHME (11) Ii (2) Ilmaisu (9) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (16) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (2) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (6) Leiri (6) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (3) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (2) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (6) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (28) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (23) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (2) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (5) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (65) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (1) Treeni (124) Treenisuunnitelma (9) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (96) TÄHTIHETKIÄ (18) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (4) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (22) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

perjantai 28. helmikuuta 2014

Unessa koneen suristessa


Rakkimus vaipui unten maille (erittäin vastahakoisesti) ja dumpattiin läpivalaisukoneen uumeniin. Pitää tunnustaa että hiukan hirvitti. Rakkimuksen läpivalaisukuvia luki sama mies joka kertoi meille Piskimuksen kuvista löytyineistä kammottavuuksista. Ennen kuvausta Rakkimus vaipui uneen saman huoneen lattialla missä Piskimus pääsi tuskistaan.
Ihan pienen hetken oli vaikea keskittyä kuuntelemaan mitä näistä kuvista tällä kertaa löytyisi.

Löydökset olivat tällä kertaa positiivisia. Kuvattiin polvet ja lonkat ja ranka ja koko rakki. Aikoinaan kun Rakkimuksen viralliset kuvat vähän reilu vuosikkaana otettiin, todettiin polvet 0/0, lonkat B/B sekä selkä (epävirallisesti) erittäin hyväkuntoiseksi. Tässä vuosien varrella läpivalaisua on erilaisista vauhdikkaista tempauksista johtuen harrastettu parikin kertaa ja jokaisella kerralla on yritetty vilkaista vähän ylimääräistä niitä selkänikamia ja lonkkia. Aina on näyttänyt hyvältä.

Vaan nythän tuonne läpivalaisuun mentiin koska lihasrevähdyksen paraneminen ei tuntunut edistyvän. Itse asiassa kulku rappusissa ja muutamissa muissa paikoissa oli selkeästi huonontunut. Autoon hypätessä Rakkimuksen takajalat kolahtavat puskuriin melkein joka kerta. Eli ei siis hyppää kunnolla. Takapään liikeradat olivat oudot, takajalkojen asento poikkeavan leveä. Paljon tällaisia pieniä poikkeamia.

Läpivalaisu kertoi selkeästi että ranka on erittäin siisti ja hyvässä kunnossa. Ei spondyloosin alkuja, ei oudon mallisia välilevyjä, ei ahtautta ristiluussa, ei mitään rikkinäistä, lonkassa luut ihanasti kupeissaan. Huh!

Lihasrevähtymä ja siinä lievä tulehdus.
Kipeän lihaksen paikka vain on sellainen että Rakkimus kevittää takapäätään tavalla joka rasittaa reisilihaksia. Nehän on hierottu pari viikkoa sitten ja nyt ne jo ovat kuin betonia! Tämä siis aiheuttaa ne oudot liikeradat joiden vuoksi tänään tuota läpivalaisua harrastettiin.

Kolmen viikon sairasloma ja tulehduskipulääkettä pariksi viikoksi.

Huomenna syvälihastreenien lisäksi mielialaa, tunnareita ja noutokapulan pitoa.
Vaan nyt... nyt on kuulkaa lonkeron paikka :D


16 kommenttia:

 1. Jee! Onneks ei pahempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Jumit ja revähdykset ja tulehdukset, niistä selviää hoidolla ja ajalla. Vaan rankaongelmat... niitä kun ei niin vain korjatakaan.

   Poista
 2. Mut ei se spondyloosi- ja listeesi aina oo viiminen tuomio. Ei muakaan lopetettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei lopetettu ei. Mutta muistaakseni aiheesta kyllä keskusteltiin ;P

   Poista
  2. Eikä oo yhtään harmittanu jälkeenpäin ;)

   Poista
  3. Se että keskusteltiin? Ei, se ei ole harmittanut lainkaan, kyllä ne sen verran vauhdikkaita keskusteluja olivat :D Miten se menikään.... taidemuseon kohdalta joen suuntaan vapaapudotuksella :D :D
   Mutta joo. Ei ole harmittanut. Sä olet ihan kiva. Osittain mekaanonakin ;P

   Poista
 3. Jurtalla vedetään kyllä lippu salkoon näin hyvien uutisten kunniaksi!
  Rakkimukselle herkkuja ja sulle lomperoa - ootte ne ansainneet (mutta rauhallisesti sen lonkeron kanssa ettet sinä vuorostas päädy putkeen) :D

  Sä olet Hogatha jotain uskomatonta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin lipun tundralla liehuvan ja ihmettelin että mitä se höperö nyt juhlii mutta karvapersauksen selkärankaahan tuo juhli :D
   Rakkimus sai "herkkuja".... tuhteja nappeja joista tuli hyvä olo :D :D :D
   Otinpa oikein kaksi lomperoa, yhden perjantaina ja toisen lauantaina. Huomasin lauantaina herätessäni miten huonosti olin viikolla lääkärissä käyntiä odottaessani nukkunut. Vaikka tuo on vain karvaperse, niin kyllä se vain stressaa kun isompaa vikaa pelkää. Vaan nyt voi taas hetken hengittää vapaasti.

   Poista
  2. Ja joo, hän todellakin on jotain uskomatonta ;D

   Poista
  3. Iso kiitos Paimen. Toi Heklan kommentti taitaa olla sarkasmia. Hmmm

   Poista
 4. Loistavaa ♥ Terkut ja halit Rakkimukselle ja sä oot niin ansainnu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie halasin toista ja toisen nautin viileänä jäiden kera :)

   Poista
 5. Hieno homma! Tekstistä jotenkin aistii sellaisen piiiiiitkän helpotuksen huokaisun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein sellaisen keuhkot tyhjiksi - helpotuksen!

   Poista