Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

torstai 6. helmikuuta 2014

Sillan alla kuohuaa

Ja pinnan.
Pinnan alla. Kuohuaa siis.
Sillan alla siksi, että aika kuluu hirvittävää vauhtia. Ja kalenteri on täpösen täynnään. Jotain uutta kun yrittää ehtiä saada aikaiseksi, niin jotain pitää jättää tekemättä. Valitettavasti (oletan?) se jokin tekemätön on viime aikoina ollut tämä blogistania. Oikeassa elämässä kun on töitä vaikka lampaille syöttäisi.

Oikein tuo palkkaduunikin häiritsee vapaa-aikaa, mutta myös nuo kodin seinien sisäpuoliset projektit ovat aikaavieviä puuhia. Isäntä päätti tempaista kakaroiden makuuhuoneiden remontilla. Rinsessan muutto selkeästi sai tämän idean aikaiseksi. Otti ja remppasi Rinsessan huoneen, heitti könsikkään sinne asumaan sekä nyt remontoi könsikkään huoneesta itselleen "miesluolaa" :D Minä taasen - koska eihän sitä nyt voi tumput suorina vieressä seistä kun toinen hiki hatussa ahertaa -  otin itseäni niskasta kiinni ja päätin että kämpästä lähtee ainakin 1/4 sinne vuosien varrella ilmiintyneistä tavaroista. Ja koska se on tylsää puuhaa, niin sivuprojektiksi heivasin sitten makkarin olohuoneeseen jotta saan laitettua makkarin täysin uuteen uskoon. No tämä ei nyt tunnu edistyvän, joten majailemme olohuoneen lattialla edelleen. Onneksi se tavaroiden siivous ja poistoon perkaus sentään tuntuu edistyvän.

Ja taloyhtiö tempaisi yhden projektihuoneen lisää. Pystyviemäreitä kun pestiin ja kuvattiin, niin hajosi sitten yläkerran kylppäristä putki. Pienen hetken meidän kylppärissä oli kaksi suihkua. Toinen (se vanhempi) kylpyammeessa ja toinen (se yllättäen ilmiintynyt) pesukoneen yläpuolella. Eli saadaan tähän samaan syssyyn sitten vielä kevyt kylppäriremppakin. Kiva!
Nih.

Tuo olohuoneen lattialla nukkuminen on... erilaista? Nukkumaan mennessä Rakkimus kiertyy siihen patjan pääpuoleen kerälle. Ja juuri kun olen liukumassa sen valveilla/unessa rajan yli, tulee sieltä kylmänkostea kuono ja kuolainen kieli varmistamaan että tulihan se naama pestyä ennen sänkyyn tuloa. Nih. Ja aamulla sama juttu. Noin puoli tuntia ennen kellon soittoa. No jotta sää ehrit töhin ajoisa.  Jota odotellaan tapahtuvaksi täysin hereillä silmät kiinni unen perään kaivaten. Turhaan. Kellon lopulta soidessa Rakkimus on itse ehtinyt jo vaipua takaisin unen maailmaan. Kato ei mun tartte käyrä suihkus. Mää voin leppuutaa silmiäni vähän pirempään. Ja myönnä pois, kun kattot mun komiaa "luukkiani" jota siis ylläpiretään riittävillä kauneusunilla, ni vähä lissää unta tekis iha eetvarttia tolle sunkin naamavärkilles. Iha tällee ystävällisesti niinko. Vai onks toi sun nykynen pandakarhu-luukkis jotenki tarkotuksella? Ei meinaa oo kauheen viähättävä.

Treenaamista emme muiden kiireiden vuoksi sentään ole vähentäneet. Ja onpa kalenterissa ollut pari koulutustilaisuuttakin. Tämä toisaalta selittää miksi nuo projektit kestävät niin kauan. Selityksen makua, niin, mutta päivässä ei vain ehdi enempää kuin mihin tunnit antavat myöden.

Mitä tehään? Kerro? KerroMitäTehään?
KerromitätehäänkerromitätehäänKERROKerroKerroKERRRROOOOO!!!!


Treenit ovat sujuneet ja eivät ole sujuneet.

Agiliito on sujunut. Ohjaaja edistyy armottoman hitaaaaaasti mutta edistyy kuitenkin. Miten vaikeaa tuo sujuva liikkuminen ja selkeä ohjaaminen voikaan olla!!! Kömpelyyteni ei ole aiemmin elämässäni minua pahemmin haitannut mutta nyt se ottaa pattiin ja ankarasti. Onneksi koira edistyy. Jopa kontakteissa :D Jaa misä kontakteisa? Emmää ol mittään kontaktii ottanu viime aikoin. Niit pylly telineel ja jalat maasa -asentoi sä oot viime aikoin teettänyt ja välill iha kehunukki, niitäks sää tarkotat?

Hogatha on kuvannut varmaankin ihan jokaisen treenimme. Niitä nauhoituksia on kertynyt pilvin pimein. Jokainen niistä on tarkkaan tutkittu ja analysoitu. Lisäksi käymme jokaisen treenin jälkeen tapahtumat yhdessä läpi sekä teemme muistiinpanot. Omatoimitreenit suunnittelemme aina etukäteen sekä kertaamme vielä rataa tehdessämme ne tärkeimmät asiat joihin tällä kerralla keskitytään. Enpä olisi syksyllä tätä leikkiä aloittaessani arvannut miten paljon tietoa ja kokemusta saamme näin lyhyessä ajassa kerättyä. Yhteistyö kun toimii niin mikä tahansa on mahdollista. Niin vielä jos muidu oppis juoksemaan niin saattais ihan hiukka helpottaa tätä meidänkin "yhteistyötä". Ihan vaan vinkkinä aattelin sanoa.

Tottis. No se taasen ei ole sujunut.
Siis teknisestihän tuo karvapersaus on äärettömän hyvä. Ni mikä muidua sitten mättää, tekniikkalajihan tämä on, eikös? Vaan se piippaus. Jaa se :/ Nokun. Miten helposti se alkaakaan. Eikä kerran alkuun päästyään hevillä lopu. Tilanne on viimeisen kahden viikon aikana pahentunut taas huimasti. Jos mulla on ne juaksut, hormoonit hyrrää?? Ai nii ne oliki vaa nartuilla. No ei se sit oo se. Nyt olemme onneksi onnistuneet saamaan tiistain treenit vähän hiljaisemmiksi. Tunnetila keskiviikkoisin on aivan eri, vaikka paikka on sama. Tai melkein sama. Sama halli, eri kenttä.  Onks miähill vaihrevuaret? Jaa mut ku ei mul oo pallei ni ei kai mul semmoset vuaretka sit vaihru. Syy tuohon piippaukseen ja tunnetilaongelmaan on aivan selvä. Ohjaaja. Ja valitettavasti viimeisen parin viikon aikana meikäläinen ei vain ole jaksanut. Selkeästi loppuu hermo todella nopeasti. Ja sen oman tunnetilan pitäminen oikealla tasolla (ei jumal'vita %&€€#& saa hermostua!!) on ollut yllättävän vaikeaa. Onneksi vertaistukea riittää. Ärränässien ohjaaja on juuri paininut saman ongelman kanssa. Nii. Ei ol, ei. Varsin voitokkaasti vieläpä! Vaan hänellä on kyllä selkeä etu minuun nähden. Hänen oma tunnetilan hallintansa on paremmin hanskassa kuin minulla. Rauhallisempi immeinen siis. Miksei muuten ol? Sain joka tapauksessa häneltä erittäin hyviä kommentteja ja vinkkejä. Niiden toteutus alkaa tänään. MISÄ MUN PALLIT ON?!?!? Nollaamme koneet ja aloitamme uudelleen. Taas kerran.


Aasinsillalla huomattua...
Toi karvaperse potkaisi mua. Ihan selkeesti. Mitä täällä tapahtuu...?

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä totta että nämä päivät suorastaan lentävät ja sain sen itsekin kokea tässä muutama päivä kun olin hoitelemassa noita asioitani; viidessä paikassa käynti ja ajokilometrejä vähän vajaa kaksisataa (kiitos syrjäkylällä asumisen) joten niinhän siinä kävi että se päivä oli siinä ja aurinko painui mailleen kun ajelin kotiin päin.

  Remontit - tai niiden keskellä asuminen - on perseestä mutta toisaalta jotain hyvääkin sillä nythän te saatte "ilmaiseksi" kylppärirempan sen putkijutun takia.
  Eli tsemppiä treeneihin ja nyt täytyy myöntää etten ole ehtinyt käydä pahemmin G+:n puolella/Y-putkessa katsomassa oletteko te latailleet niitä videoita, toivottasti olette tai latailette koska ne ovat siitä pirun hyviä että koiran käyttäymisen näkee todella hyvin. Oikein vituttaa (anteeksi kielenkäyttöni) kun ei ole ketään osaavaa kamua joka katselis vierestä mitä tulee tehtyä kun tuota Aljohin paukapäätä yrittää opettaa, toki meillä se on vaatimattomampaa mutta kuitenkin ja meikäläisen perisynteihin valitettavasti kuuluu se, että multa loppuu hermo aivan liian aikaisin - joskin tajuan sen (jaa koska muka?) itse ja luovutan siltä päivältä. Tuntuu vaan siltä että annan liian helposti periksi.

  Hogathalle ja kaikille muille - Rakkimukselle erityisesti - terkkuja! Olkaahan naisiksi ja koiriksi kun mennä viuhdotte pitkin maakuntaa :D

  VastaaPoista
 2. Agility treenit on menny ihan loistavasti! Te oikein liidätte kentällä. Ja sen tekemisen ilon oikein huomaa. Jollei vielä siitä hirveestä vedosta kentälle oo saanu vinkkejä. Ja siis kyllä Heklankin söpöstä naamasta näkee onnistuneen treenin aikana ja jälkeen.
  Ilo katsella!!
  Kiitoksia Paimenelle terveisistä!

  VastaaPoista
 3. Vai olette te tehneet uuden lajivaltauksen, hyvältä kuulostaa! :) Paljon on näköjään tapahtunut sillä aikaa, kun minä vietin blogihiljaisuutta -niin hyvässä kuin pahassakin, osanotot Piskimuksen poismenosta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Päivä kerrallaan ja uutta pentua etsiessä...

   Agiliito on ehdottomasti ollut kokeilemisen arvoista. Aivan erilaista yhteistyötä kuin muut harrastamamme lajit. Mii laik :)

   Poista