Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (3) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (14) Hallinta (2) Hallissa (7) HaneRitola (66) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (60) HuonoOhjaaja (14) Idiotismia (20) IHME (11) Ii (2) Ilmaisu (9) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (16) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (2) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (6) Leiri (6) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (3) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (2) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (6) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (28) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (23) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (2) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (5) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (65) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (1) Treeni (124) Treenisuunnitelma (9) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (96) TÄHTIHETKIÄ (18) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (4) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (22) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

perjantai 19. lokakuuta 2012

Nalle Puh


Meillä ei siivota sohvan alta mitenkään liian usein. Ei todellakaan. Joku ääliö (minä ihan itse) osti muutamia vuosia sitten uuteen kämppään uuden sohvan. Sokkelilla. Pitää siis NOSTAA toisesta päästä ylös että pääsee imurilla alle. PAINAVA!!! ... ja valkoinen.

Tämä siis tapahtui ajalla E.R. (Ennen Rakkimusta) jolloin kuvittelin että teini-ikäiset lapsemme on niin hyvin kasvatettu, että voimme jo ostaa valkoisen kangaspäällysteisen sohvan.
Voih miten väärässä olenkaan. Ja mikä häpeällisintä, ensimmäiset todelliset läiskät sohvaan tulivat minun omista mustista farkuistani. Että sillee. Fiksua juu. Ja sen jälkeen menin ja ostin koiran. Buahhahhaa! Se siitä valkoisesta väristä. Sohvaa peittää vuorollaan jokin iso lakana tai peite tai vastaava. Kunnes se jokin on pesun tarpeessa ja sohvan päälle heitetään jokin muu kangas. Meillä on siis milloin minkäkin värinen sohva.

Kappas keppanaa, harhauduin pahasti sivuraiteelle.

Se sohvan sokkeli. Normaalisti siis imuroidessani en nosta tuota sohvaa pystyyn. Hamuan sohvan alustaa harjanvarren ympärille heitetyllä kostealla rätillä. Se kerää mukaansa koiran karvat ja pölyn, mutta isommat jutut jäävät sohvan alle pyörimään. Ne vain vaihtavat paikkaa harjanvarren sohinnan mukaisesti. Siellä on pyörinyt jokin kellertävä kangasjuttu jo jonkin aikaa. Nyt siis nostimme pitkästä aikaa sohvan ylös ja sain pelastettua tuon jonkin kellertävän  jutun pois sieltä.

Se kellertävä juttu oli kuulkaa Rakkimuksen kultaakin kalliimpi Nalle Puh!
Kyllä nyt on ollut taas ihanaa kun on saanut repiä ja raastaa ja ottaa päiväunosia oman Nalle Puh'n kanssa. On se niin hassu koiruus:D
 
Rakas Nalle Puh, jonka punainen liivi
joutui roskikseen viime talvena jossain vaiheessa.
Oli niin reikäinen että ei päällä pysynyt.
Nallen sisälmykset ovat poistuneet jo yli vuosi
sitten. Pitkä ikäinen tämä karhuli.Unosia (päivä-, kauneus-, väli- ja yöunosia siis) on viime aikoina harrastettu tuossa ihanassa säkkituolissa. Se vaan tuntuu olevan tekniikkalaji.

Siinä voi olla tasaisesti. Pää alaspäin. Täysin kerällä. Persus roikkuen. Tai ihan miten vaan.

Niin tasapainoinen asento että näyttää melkein asetellulta.
Mutta ei, ihan luomua tämäkin asento.

Pikkasen on toi takapää valumassa pois...

Tässä oli hetkeä aiemmin pää tipahtamassa reunan yli ja
se pelastettiin nostamalla pää tuonne kerän keskelle.

Tämäkin on aika tasapainoinen asento.
Veikkaan että joku ihminen on hetkeä aiemmin käynyt
tasoittamassa säkkituolin jotta koiruuden
olisi helpompi siihen mennä?

Loppuun vielä kuvasarja eilisestä yöpuulle valmistautumisesta, olkaa hyvä!

Tästä alkoi  asennon haku.

Maan vetovoima on puuttunut asiaan...
 
Väsynyt koira ei jaksa taistella vetovoimaa vastaan...


Taiteellisempi kuvakulma melkein suoraan
ylhäältä hetkellä, jolloin luulimme
saavuttaneemme lopullisen vajoamispisteen.
 
Mutta olimme väärässä.
Tässä on näyte lopullisesta vajoamisesta:D


2 kommenttia:

  1. Voi viimeisten kuvien koira parkaa, ihastuttava kuvasarja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin musta tuntuu että mitä sekavampi ja epätasaisempi asento, sen parempi koiranuni...?

      Poista