Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Leikin loppu

Kateus on kamala tauti.

Jos yritys B ei anna tuoda koiria töihin, niin seinän takana yrityksen A on myös se kiellettävä.
Ja pomon sana on laki. Tietysti voisi kysyä että... nooh, antaa olla.

Se on siis sellainen juttu, että Rakkimus Domesticus saa tulla töihin vain silloin kun se on erikseen tarpeellista (lääkärissä käynti tai vastaava) eikä silloin kun minua niin huvittaa ja kun se minun työpäivääni sopii. Noh, se olikin liian hyvää ollakseen oikeasti totta. Olisi silti ollut jotenkin enemmän järkeenkäypää jos vastustus olisi tullut omasta firmasta. Mutta siis se siitä, ei tästä tämän enempää, antaa vanhojen juttujen olla, ei murehdita sitä enää jne.

Anna minulle rohkeutta muuttaa asiat, jotka tulee muuttaa.
Anna minulle voimaa hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa.
Anna minulle viisautta erottaa nämä asiat toisistaan.

Noh, anna nyt se viisaus!!!
No ei sit.

Näkymä pöytäni alle.
Tämä on nyt siis loppu, tällainen häiritsee niin paljon.


Rakkimus Domesticus on saanut nauttia mökkielämästä ja merivedestä sekä pitkistä kävelyistä joen rantaa pitkin. Ranta on täynnä sorsia, isoja ja pieniä ja sitten vielä sellaisia ihan minimaalisen pieniä. Niin söpöjä että! Ja olisin voinut vannoa että otimme niistä juuri kuoriutuneista kuvia... ja varmaan otimmekin, mutta emme näköjään minun kamerallani. Mökilläkin on ihmetelty outoja elämänmuotoja. Nimittäin paikkakunnan kuuluja isoja etanoita. Kuvassa oleva etana on poikkeuksellisesti vaalea, yleensähän ne ovat todella tummia. Ja Rakkimus ehti tökkäistä tätä kuonollaan jonka johdosta se vetäytyi kasaan, alta puoleen normaali pituudestaan.

Vaalea jättietana kasaan rypistyneenä.
Ja tuo vaalea juttu Rakkimuksen kuonon päällä,
se on Rakkimuksen ihan omaa kuolaa.
Etanan tapaaminen keskeytti hurjan tappelun
Väkivahvan Raatelukoiran ja
UmpiJäärän KaatuneenPuun välillä.

Mökillä löhöttiin ja samoiltiin metsässä ja poluilla. Hiukan enemmän poluilla, koska metsässä oli niin paljon pieniä poikasia, kuka mitäkin sorttia. Eli aiheutimme vähemmän häiriötä kun menimme kiltisti remmilenkkejä polkuja pitkin. Ja hauskaahan sekin oli, minä vain olin välillä vähän hidas.

"Poseerausotos"

Mennään jo!!

Lakkaa leikkimästä sen kameran kanssa,
mennään nyt vaan!!

Ollaan me hiukan treenailtukin. Sellaisia pika-tottis-treenejä. Seuruuta vauhdista. Perusasentoa. Jääviä. Kaukoja. Kapulan pitoa. Esineilmaisua. Ja muutama jälkikin on tehty. Mutta pääasiassa ollaan nautittu kesästä. Meillähän on nyt kerran treenitön viikko menossa. Ja aurinkokin paistaa.

Kuljettiin me välillä autollakin.
Vieraalla autolla, ei ollu häkkiä.
Niin sitten oli pakko istua pelkääjän jalkatilassa.
Ja pikkisen oli ahdasta.

Jaa-ah, nyt taitaa olla aika mennä jokirantakävelylle, noin niinkuin Rakkimuksen viimeisen työpäivän kunniaksi. Saatamme poiketa jokilaivallekin kääntymään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti