Tunnisteet

AakkosNainen (2) Agility (29) AhnePazka (1) AinaUskollinen (4) Apulainen (1) Armas (1) Blogi (11) Buahhahhaa (12) C (2) ElämänMuutos (5) ElämääSivistyksenParissa (2) EpävirallisetKisat (8) Esineruutu (1) Haaste (5) Hakusana (2) Hakutreenit (16) Hallinta (3) Hallissa (7) HaneRitola (71) Hepsis (1) HERMOT!!! (12) Hieroja/Fysio (8) HiljaisenMiehenKoira (2) Hogatha (11) Huoh (63) HuonoOhjaaja (16) Idiotismia (20) IHME (12) Ii (2) Ilmaisu (11) Joulu (3) Judge-mm (1) Juhannus (5) Juhla (9) Jälki (17) Jörö (7) Kasvi (2) Keinu (2) Kepit (3) Klikkeri (8) Kokeet (16) Kokonaiskatselmus (20) Kontaktitreeni (1) Kosketusalusta (9) KotkanIhme (2) Kouluttamisesta (6) Kurssi (4) Kuva (4) KylläSeKotonaToimii (7) Kärsimystä (3) Lady (14) Laskurit (8) Laumapalkka (7) Leiri (8) Lelu (1) LukijanValinta (5) Luoksetulon pysäytys (27) Luonnon ihmeet (33) Lupaus (1) MaskunIhaNainen (4) MelkeinVerta (9) Metallikapula (5) MiniRaha (2) Motivaatio (4) MukaNopia (1) Määritelmä (3) NallePuh (2) NomNomNom (10) Nouto (1) Näytelmä (3) Ovara (1) Palkinto (5) Palkka (21) Pamaus (3) Pastori (1) Pazka (4) Pelko (2) Peltojälki (8) Penneli (15) PiskimusDomesticus (48) Pohdintaa (29) Pokkeri (1) Pyörä (5) Raippis (27) Rakenne (4) RakkimusDomesticus (219) Rauno (2) RautalankaMies (4) S-A (1) Saari (1) Selkäkierähdys (6) Seminaari (24) SpeedControlMimmi (2) SPLkesäleiri (5) Suru (19) Sydänkouluttaja (3) Säkkituoli (6) Säännöt (9) Tauko (2) Temppu (15) Terveys (66) TheBootCamp (4) TheRookieTest (2) Tilasto (2) TiuhtiViuhti (5) TOKO (30) Tottis (2) Treeni (127) Treenisuunnitelma (10) Tuikku (1) Tunnari (2) Tunnetila (98) TÄHTIHETKIÄ (20) Töissä (5) UusiVuosi (5) Vapaa-aika (70) Vappu (1) Varjelus (20) VauhtiaJaVaarallisiaTilanteita (5) Verta (13) Vetoketju (1) Vietit (23) Välineurheilu (2) W (1) Yövuoro (1) äityli-raipanheiluttaja (6) Ärrieri (1) ÄrränÄssä (6) ÖveriksMän (4)

torstai 28. kesäkuuta 2012

Elämää Juhannuksen jälkeen?


Kovinpa on tämä juhannuksen jälkeinen viikko ollut erilainen. Maanantai meni vielä normisti, tottista ja puruja, tarkemmat kommentit postauksen lopussa. Tiistaina Rakkimus käytettiin koirafysioterapeutilla (Tanja Kotti, Turku, suosittelemme lämpimästi!).

Talvella lumikasojen ollessa suurimmillaan, oli Rakkimuksen suurimpia iloja kiivetä korkeimman kasan päälle ja piehtaroida siellä. Ja eihän tuollainen iso köntys siellä päällä pysy, vaan piehtaroidessaa tulee selkäluisua alas. Ja välillä ihan reippaalla vauhdillakin. No, kerran sitten alastullessa vastassa olikin puun runko. Sitä vasten sitten pamahti karvainen persaus. Ja kipeällä ahterilla liikkuessa käytetään selän lihaksia väärin ja lopputuloksena oli jumissa oleva selkä. Ja persus. Ja etupää. Sitä on nyt sitten kevättalvesta alkaen käyty fyssalla hoidattamassa.

Nyt oli viimeinen kerta tätä hoitosarjaa. Toivottavasti. Rakkimus otti tämän käynnin yllättävän raskaasti. Oksensi onneton paluumatkalla autoon ja kotona ehti juuri ja juuri ovesta sisään ennen kuin nukahti eteisen matolle. Ja illalla ruuan jälkeen heitti koko satsin olohuoneen parketille. Ja jatkoi nukkumista. Keskiviikon Rakkimus vietti töissä pöytäni alla. Nukkuen. Lähdimme toimistolta joenrantaan joskus iltakuuden aikoihin ja silloin Rakkimus oli hetken jopa ihan virkeä. Kunnes lenkin jälkeen vaipui taas unten maille. Tänään aamulla Rakkimus oli poikkeuksellisesti minua vastassa kun nousin ylös. Se leikki ja riekkui tyhjän Nalle Puhinsa kanssa eli selkeästi patterit on nyt ladattu kuntoon. Ja mikä parasta, Rakkimus venytteli pitkään ja nautinnollisesti sekä etu- että takapäätään! Loistavaa, jumit lienevät auenneen. Suurkiitos Tanja!

Mutta jätimme siis keskiviikon treenit väliin jotta Rakkimus ehtisi toipua hoidosta. Ja ensi viikko onkin sitten taukoa. Minulla on töissä kiireitä ja joudun tekemään pidempää päivää. Ja lisäksi kouluttajat ovat leirillä riekkumassa koko viikon. Tarkoittaa että ensi viikolla nautitaan kotitottiksesta ja jäljestä.

Mutta ne maanantain treenit. En poikkeuksellisesti muistanut kirjoittaa niistä mitään vihkooni, eli tämä tulee nyt vähän näin jälkikäteen huonolla muistilla kelaten...

Signaali + kentälle tulo: Hyvä, ei erinomainen.
Keskityimme perusasentoon ja seurannassa oikeaan asentoon/kohtaan. Ei sujunut. Plääh.
Jäävä seisonta: Pysähtyi hyvin mutta palatessani kävelin ohi ja Rakkimus lähti kääntymään. Siirsin Rakkimuksen takaisin paikalleen ja pidin käskytyksellä liikkumatta kun tein uudelleen kävelyn Rakkimuksen taakse. Kehuin ja sitten alusta uudelleen. Pysähtyi hyvin eikä liikuttanut jalkaansa lainkaan, bileet!

Purut: Ohjaaja oli tiukkana (nooh, okei, ei niin tiukkana ja jämptinä kuin pitäisi, mutta perskuleesti parempi kuin ennen) ja maalimies kehui!!! Jee, mua kehuttiin, mä oikeesti ohjasin koiraa, jihuu!!!
Ja johtuuko ohjaajan otteista vai mikä lie, mutta Rakkimuskin ylitti itsensä!!
Ollaan me sit hyviä:DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti